Savu Vio Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Buna seara,vreau eu,daca mai sunt,tunerele tv,mouse,lanterna cu acumulator, multumesc.Telefon: 0764149 834. Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Va salut! Astea le-as vrea eu daca se poate....sau macar alea de 18.000uF. Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Buna seara, Daca mai sunt valabile as vrea eu : - diode in capsula metalica si punti redresoare 1PMxx, 3PMxx si altele. Link spre comentariu
stereobit Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Buna ziua, Daca mai sunt disponibile, as dori eu: - scule – ce se vede in imagine ; http://i66.tinypic.com/2e4zxvo.jpg - mingi tenis de masa, noi, cumparate in anul 1985 ; http://i67.tinypic.com/2s63scl.jpg Astept o confirmare de la dvs. si revin cu datele pe MP. Multumesc. Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Userul @pop_ady44 a solicitat primul pe forum placa de captura si sculele. Userul @daniels a solicitat primul pe forum lanterna CFR. Userul @Harhas Florin a solicitat primul pe forum restul listei. Va rog trimiteti adresele de expediere prin MP. - - - - - - - - - - - - - - - - Solicit intelegere din partea celorlalti useri. Voi reveni si cu alte materiale interesante. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Donez cutii mari, de circa 8-10 kg de module dedicate (exemplu: Grundig, Philips, Telefunken, etc.) sau amestecate de tv-uri CRT. Doritorii trebuie sa plateasca doar transportul plus ambalajul. Sunt circa 30 de astfel de cutii. Voi preciza dimensiunile cutiilor si greutatea. Posibil sa fac doritorilor si poze cu continutul unei anume cutii. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Userul @daniels a solicitat primul pe forum lanterna CFR. Azi am luat pachetul, ambalat cu grija a ajuns in conditii foarte bune. Inca odata multumiri! Link spre comentariu
Vizitator Fuzzy192006 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Donez modulul display de la un monitor Horizon 2206sw de 22 inchi. Același hardware a fost folosit pe mai multe tipuri de monitoare și televizoare. E funcțional, dar are niște zgârieturi nasoale rău, ceea ce-l face viabil doar pentru aplicații precum monitoare pentru DVR sau centre de date, adică acolo unde calitatea imaginii nu e esențială. Poze: https://imgur.com/a/cbeMt Predarea se face în București, Foișorul de foc. Nu trimit prin poștă. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Pachet ridicat astazi . ambalat Anti Posta Romana . deneinvinsMii de multumiri . Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Aveti Mp diodele si puntiile mai sunt valabile ,,as fiiinteresat de ele Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Donez urmatorele: 1. sistem 5.1, functional partial, se doneaza ce se vede in poza 2. sursa de calculator MS-Tech. S-a ars siguranta fuzibila din intrerior. Nu sunt electronist si nu ma risc sa o repar. 3. 21 DVD-uri Pasi spre cunoastere De preferabil se dau in Bucuresti, in timpul zilei in zona Universitate-Romana, sau in tara cu curier cu plata transportului la destinatar. NU trimit prin Posta Romana. O zi buna. Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Sistemul audio l-as vrea eu. De fapt ma interrseaza doar unitatea centrala! Multam! Link spre comentariu
Vizitator TudosieEugen Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Salut Eu as vrea restul de boxe, am amplificator pentru calc, le pot conecta asa. Multumesc Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 (editat) La sursa ma inscriu eu !...poate ne vedem la pta Romana sau chiar si la Universitate !? Editat Decembrie 3, 2017 de gigiones 1 Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 (editat) Contactati-ma pe pm. Anuntati- ma cu o zi inainte daca vreti ceva sa il iau cu mine la servici. Mersi Editat Decembrie 3, 2017 de FOCA.CRISTIAN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum