florinapostol Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Il vreau eu, at fi pacat sa ajunga la gunoi Ma scuzati acum am vazut raspunsul. Daca vreti radioul ,vi-l dau cu mare placere. Trimiteti-mi numarul de telefon sa stabilim ce si cum Link spre comentariu
florinapostol Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Radioul pleaca spre userul @stereobit Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Ma scuzati acum am vazut raspunsul. Daca vreti radioul ,vi-l dau cu mare placere. Trimiteti-mi numarul de telefon sa stabilim ce si cum Nu-I nici o problema, eu ma bucur ca nu ajunge la gunoi. O zi (seara) buna. Din pacate am avut acces mai rar la telefon si internet zilele astea. Link spre comentariu
stereobit Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Radioul d-lui Florin a ajuns la mine. Ii multumesc si pe aceasta cale pt gestul sau. Toate cele bune. Link spre comentariu
florinapostol Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Cu mare placere . Sper sa il repuneti in functiune. Multumesc! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Donez o cutie cu fiare care contine: 2 radiatoare mari si grele 2 transformatoare de iesire de la amplificatoare de linie 1 dvd rw pe ide + cablu 1 cutie aluminiu de la un amplif auto cateva coolere de procesoare cateva surse spms 12V defecte cine le doreste sa isi exprime dorinta aici in topic https://imgur.com/a/iO5HT Link spre comentariu
Vizitator P3dro Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Le iau eu si platesc transportul prin curier,ca sa nu va deranjati prea mult cu posta. Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Trimiteti separat radiatoarele ? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2017 mai astept pana luni sa vad daca le doreste cineva din oras daca nu vor ajunge la dl P3dro Link spre comentariu
imreberes Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Pt cele doua trafuri m-as abona eu, bineinteles cu transportul platit. Link spre comentariu
florinapostol Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Daca se poate le iau eu . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Daca domnul "florinapostol " se razgandeste , le iau eu . Am drum in Titan maine . Link spre comentariu
florinapostol Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Daca domnul "florinapostol " se razgandeste , le iau eu . Am drum in Titan maine . Le puteti lua . Mie imi trebuia doar un radiator.. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Va pot da un radiator daca ne vedem in drum cand ma intorc . De unul aveam si eu nevoie si trafurile de linie restul le gasesc intrebuintare pe parcurs. Asta in caz ca nu s-a rezervat pt altcineva in privat . Editat Septembrie 17, 2017 de stefan94stefan Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Va pot da un radiator daca ne vedem in drum cand ma intorc . De unul aveam si eu nevoie si trafurile de linie restul le gasesc intrebuintare pe parcurs. Asta in caz ca nu s-a rezervat pt altcineva in privat . i-am dar mesaj d-lui florinapostol astept raspuns de la dansul, daca nu va ajunge la tine ideea e ca as vrea sa dau cutia cat mai rpd ca ma incurca prin casa iar maine suna doar seara acasa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum