filip01 Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 Surubelnita electrica de mici dimensiuni, tip "pistol", cu acumulator, marca Honest model C1S-ST-01. Este perfect functionala dar i-am pierdut incarcatorul, zace nefolosita de multi ani. Dau numai surubelnita, fara cutie, fara setul de capete. Se ridica din Bucuresti, cartier drumul taberei, zona Plazza. Cine vrea colet isi plateste transportul. daca n-o dai pana pe 11 iul as lua-o eu. pe 11 am drum la favorit si as da o fuga la plazza Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Radio Gloria, era functional--nu l-am bagat in priza. Link spre comentariu
andrei23 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Radio Gloria, era functional--nu l-am bagat in priza. Aveti mesaj pentru gloria. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Radio Gloria a fost ridicat. Link spre comentariu
walldemar Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 (editat) Cam 2kg oferte speciale VITACOM si cateva bc. TZX , 2001 , ... Editat Iulie 16, 2017 de walldemar Link spre comentariu
walldemar Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Se poate inchide , multumesc Link spre comentariu
orgasmo Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Donez componentele electronice din poza: Generatiei tinere, elevi, studenti sau electronisti amatori pasionati, doar din Cluj-Napoca cu ridicare din cartierul Marasti, ExpoTransilvania. tel: 0744989429 L-S 10:00-19:30. 2 Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Daca se poate prin curier cu plata la mine, le-as vrea eu...va spun in privat ce vreau sa fac cu ele... 1 Link spre comentariu
orgasmo Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Daca se poate prin curier cu plata la mine, le-as vrea eu...va spun in privat ce vreau sa fac cu ele... Au fost ridicate azi de un student clujean. Multumesc! Link spre comentariu
deneinvins Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Reviste, carti, brosuri, diverse documentatii, scheme, caiete service, etc. Prefer sa fie ridicate personal din Piatra Neamt sau din apropiere. Daca se solicita expedierea prin posta, fac pachete de maxim 4 - 5kg, LA NIMEREALA. Solicitantii se anunta aici pe forum si vor trimite adresa de expediere prin mp. Primul solicitant aici pe forum - primul servit. Link spre comentariu
leo 17 Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 sunt interesat de toata documentatia Link spre comentariu
deneinvins Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 adjudecat @leo.17@ astept adresa de expediere prin mp. Link spre comentariu
fcon Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 (editat) Stiu ca articolul NU este electronic, nici macar electric, insa: - donez masina de cusut "Ileana", in buna stare (necesita doar ungere). Nu a mai fost folosita de cativa ani, insa sunt sigur ca nu are nicio problema, fiind utilizata rar. Cureaua de antrenare a rotii volante a fost recent inlocuita cu una noua. Masina a fost a mamei mele (care nu mai este de cateva saptamani) si sunt sigur ca ar fi dorit sa ajunga la un om bun. Piesa este tip mobila (vezi foto), putin stropita de vopseaua data astazi in camera! Fiind destul de grea, prefer sa vina cineva sa o ia pentru uz personal sau pentru rude. Ma puteti contacta prin mesaj personal sau e-mail, pana pe data de 18 august, cand plec in concediu. Editat August 10, 2017 de fcon 3 Link spre comentariu
mihail-cornel Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Salut. M-ar interesa masina dvs. Sotia mai lucreaza inca cu o masina MONICA cam uzata pe care o repar mai mereu. Aveti un mesaj. Link spre comentariu
fcon Postat August 12, 2017 Partajează Postat August 12, 2017 Se pare ca sotia d-lui Radu prefera sa aiba grija nepoticei si o inteleg foarte bine; si noi avem o nepotica de numai 1 luna jumatate... Cusutul poate sa mai astepte... astfel incat masina de cusut Ileana este inca disponibila prin donatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum