neluelectron Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 (editat) le-si dori eu platesc transportul .. valabil pentru domnul TONI MARGINEAN CU MODULELE ... Donez sute de module tv crt. Prefer direct de la mine de Va salut domnule Toni Marginean,daca ati fi amabil sa mi le donati mie platesc tronsportul ... Editat Mai 30, 2017 de neluelectron Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 le-si dori eu platesc transportul .. valabil pentru domnul TONI MARGINEAN CU MODULELE ... Atentie pot umple 2-3 dube! Sunati-ma la 0722506910. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 BD9884FV--2 BUC Cu predare personala. http://www.promelec.ru/pdf/BD9884FV.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Cutie ce se poate folosi pt un invertor sudura mediu: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Pentru cei ce doresc module de la dl. Toni Marginean: mai am drumuri prin Cluj, pot aduce in Ploiesti (sau pe traseu) cate un portbagaj. Volumul este vreo 500l (Hyundai Elantra), eventual pot pune si pe bancheta din spate. Tarif: simplu, mi-oi alege si eu vreo 2-3 module cu piese interesante (mai ales pe partea de RF). Pentru mine piesele interesante sunt bobinute, toruri, alte miezuri binoculare. Daca exista interes, spuneti sa anunt viitoarele drumuri in zona (cand le voi sti). Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Prin Constanta sunt sanse? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Va astept! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Briobit, prin Constanta ajung saptamana viitoare, dar, din pacate, nu ajung intre timp la Cluj. Emil 1986, prin Buzau ajung destul de des. In momentul in care voi avea vreo inspectie pe la Cluj, vorbim. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 20-30 ventilatoare ATX 8cm din surse abandonate. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 cu predare personala?sau trimiteti prin posta?! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 Nu merg la posta pt donatii decat in cazuri considerate de mine speciale. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 Se pot trimite prin curier, cu plata la destinatar, dar e riscant pentru expeditor dacă destinatarul nu e serios... avantajul e că vine curierul să ridice marfa, nu trebuie să te deplasezi nicăieri.Am trimis așa mai demult un TV de mari dimensiuni în București, la un coleg de forum. Link spre comentariu
Vizitator Dr_V Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 Surubelnita electrica de mici dimensiuni, tip "pistol", cu acumulator, marca Honest model C1S-ST-01. Este perfect functionala dar i-am pierdut incarcatorul, zace nefolosita de multi ani. Dau numai surubelnita, fara cutie, fara setul de capete. Se ridica din Bucuresti, cartier drumul taberei, zona Plazza. Cine vrea colet isi plateste transportul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum