Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Vizitator Dr_V

Unitatea tape-drive va ajunge sigur la soundstage pentru simplul fapt ca e bucurestean, dracovenia cantareste peste 10 kile, ar costa enorm s-o trimit prin curier.

Cine vrea o imprimata este rugat sa specifice pe care anume, nu am de gand sa le car pe toate de-odata inapoi in apartament. Cat depre trimiterea lor prin curier va rog sa va ganditi bine, nu sunt chiar usoare si sunt destul de fragile.

Constat ca anumite obiecte sunt solicitate de mai multe persoane. Va rog pe fiecare sa-mi lasati cateva date personale pe privat (varsta, ocupatie, locatie), ca sa pot decide cui le dau.

Din lista initiala o sa scot temporar kiturile de pentium 3 pentru ca nu le gasesc, e prea mare gramada de dracovenii depozitate in camera aia. Deasemenea dischetele si unitatile FDD sunt deja rezervate. O sa fac o reactualizare detaliata saptamana viitoare.

Link spre comentariu

Nu trebuie sa te cuplezi cu nimeni, dar poate in cateva zile mai doreste cineva.

Si la vanzari s-au inscris 2 persoane care apoi nu au mai dat niciun semn.

Numai mirese si sensibili pe forum.

Am sute de repere la care trebuie sa renunt cand nu mai pot lucra, speram sa scap de ele pe forum si nu pe oley.

In asa conditii o sa ajunga la groapa de gunoi.

Link spre comentariu

De fiecare data eu m-am adresat civilizat pe forum, chiar daca uneori am mai intalnit persoane cu probleme de exprimare, sau cu alte probleme...

Ca principiu nu agreez sa fiu insultat si din respect pentru spatiul unde ducem discutia nu imi permit sa va raspund in acelasi fel, dar sa nu credeti ca nu as putea ... Nu stiu ce nivel elevat considerati ca aveti, dar faptul ca nu reusiti sa vindeti niste integrate si apoi nici macar sa le donati nu cred ca este din vina "mireselor" sau a "sensibilor", asa cum elegant v-ati exprimat.

Mai reflectati... si poate intre timp ar fi mai bine sa cititi pct.9d din regulamentul forumului:

9d. Pastrati un comportament civilizat, nu se admit insultele sau injuriile, iar cei ce fac asa ceva vor fi sanctionati cu 3 puncte de avertisment corespunzand unei perioade de 3 zile de restrictie la postarea oriunde pe forum, pe motiv de insulta sau atac la persoana.

Link spre comentariu
Vizitator Dr_V

Update lista de donatii:

Inca disponibile din lista initiala:

- Memorii DDR1 de 256Mb (~10)

- Placi de sunet (5x PCI, 5x ISA)

- HDD 3,5" IDE/PATA 20-40Gb (4)

- Unitati optice IDE/PATA (7)

- Multifunctionala Canon

- Modem extern

- Webcam

Se mai adauga:

- Cartus HP 45 (sigilat)

- o cutie de difuzoare mici (gen PC-speaker)

Deocamdata Rezervate:

- imprimanta mica si multifunctionala Epson

- optic transceiver

- printserver HP

- LPT splitter

- switch-uri

- telefon wireless

- sursele

- unitatile FDD si dischetele

Scoase de pe lista din alte motive:

- carcase

- kituri P3 si memorii SDRAM

- placi video

- mausi & tastaturi

- cabluri

Deja date:

- radiatoare + ventilatoare (Stefanescu Marius)

- multifunctionala HP (carageae)

- rigle UTP (ghimpe)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări