Dumitrache_S Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Multumesc mult . Stima . Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 am sa tin contul si de domni care isi doresc asa ceva numai ca timpul ma omoara. faptul ca stau pe elforum mult timp se datoreaza faptului pentru ca am un pustan pe care l-am initiat in depanare,bineinteles ca este platit pe masura si sunt cu ochi pe el non stop. Link spre comentariu
gheo23 Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Baretele cu led-uri au ajuns.Multumesc! Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Baretele cu led-uri au ajuns.Multumesc! Ma bucur foarte mult cand pot fi de ajutor,o zi frumoasa de toamna tarzie doresc la toata lumea. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Donez multe placi cu componente electronice, in special recuperate din televizoare. Doritorii, care nu pot veni sa le ridice personal, trebuie sa-si achite taxele postale aferente. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 M-ar interesa pe mine ceva finale audio din TV-urile nemtesti vechi, care au integrate de calitate, gen TDA2030, TDA2009...module cu sau fara corector de ton inclus...mai aveti asa ceva? Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 M-ar interesa pe mine ceva finale audio din TV-urile nemtesti vechi, care au integrate de calitate, gen TDA2030, TDA2009...module cu sau fara corector de ton inclus...mai aveti asa ceva? am eu fara numar dar le dau contra cost,detali pe PM. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 M-ar interesa pe mine ceva finale audio din TV-urile nemtesti vechi, care au integrate de calitate, gen TDA2030, TDA2009...module cu sau fara corector de ton inclus...mai aveti asa ceva? Ca sa caut/triez ceva anume imi ia timp si asta pot face doar cand afara e foarte rece si nu mai pot lucra nimic, deci putina rabdare! Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Pentru mine nu e graba....cand dati peste ele puneti-le intr-o cutie si trimiteti-le cand puteti...ideea e ca eu prefer sa iau TDA-urile de pe placi din astea, ca stiu sigur ca sunt bune, decat alea chinezesti care pocnesc din senin si la puteri mici...ma intereseaza mai putin integratele mai putin cunoscute, dar orice e la bani putini poate fi util la ceva. Editat Octombrie 12, 2016 de carageae Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Salut, pusesem la vanzare un tranzistormetru fara sa stiu nimic despre el. Cand l-am primit am vazut ca nu avea placa electronica si alimentarea. Mai rau, instumentul este intrerupt. Pacat, pe el era scris de mana 40microA/ 1,6kohm. Daca cineva mai poate recupera ceva din instrument il mai pastrez pana de sarbatori. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Pai am eu instrument de 9V daca-ti trebuie am sa til trimit . Poze mai tarziu . Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Iaca o poza ..... poate trebuie la cineva Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Dacă aveţi vreodată trecere prin Craiova, le-aş vrea eu, dar prin poştă nu merită riscat....sunt prea fragile.Poate am şi eu ceva ce vă trebuie, vorbim prin MP. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 OK rezervate pentru dumneavoastra . Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Salut, pusesem la vanzare un tranzistormetru fara sa stiu nimic despre el. Cand l-am primit am vazut ca nu avea placa electronica si alimentarea. Mai rau, instumentul este intrerupt. Pacat, pe el era scris de mana 40microA/ 1,6kohm. Daca cineva mai poate recupera ceva din instrument il mai pastrez pana de sarbatori. <script data-pagespeed-no-defer type="text/javascript">(function(){var g=this;function h(b,d){var a=b.split("."),c=g;a[0]in c||!c.execScript||c.execScript("var "+a[0]);for(var e;a.length&&(e=a.shift());)a.length||void 0===d?c[e]?c=c[e]:c=c[e]={}:c[e]=d};function l(b){var d=b.length;if(0=d.offsetWidth&&0>=d.offsetHeight)a=!1;else{c=d.getBoundingClientRect();var f=document.body;a=c.top+("pageYOffset"in window?window.pageYOffset:(document.documentElement||f.parentNode||f).scrollTop);c=c.left+("pageXOffset"in window?window.pageXOffset:(document.documentElement||f.parentNode||f).scrollLeft);f=a.toString()+","+c;b.b.hasOwnProperty(f)?a=!1:(b.b[f]=!0,a=a<=b.g.height&&c<=b.g.width)}a&&(b.a.push(e),b.c[e]=!0)}p.prototype.checkImageForCriticality=function(b){b.getBoundingClientRect&&q(this,b)};h("pagespeed.CriticalImages.checkImageForCriticality",function(b){n.checkImageForCriticality(b)});h("pagespeed.CriticalImages.checkCriticalImages",function(){r(n)});function r(b){b.b={};for(var d=["IMG","INPUT"],a=[],c=0;c=a.length+e.length&&(a+=e)}b.i&&(e="&rd="+encodeURIComponent(JSON.stringify(t())),131072>=a.length+e.length&&(a+=e),d=!0);u=a;if(d){c=b.h;b=b.j;var f;if(window.XMLHttpRequest)f=new XMLHttpRequest;else if(window.ActiveXObject)try{f=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(k){try{f=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(v){}}f&&(f.open("POST",c+(-1==c.indexOf("?")?"?":"&")+"url="+encodeURIComponent(b)),f.setRequestHeader("Content-Type","application/x-www-form-urlencoded"),f.send(a))}}}function t(){var b={},d=document.getElementsByTagName("IMG");if(0==d.length)return{};var a=d[0];if(!("naturalWidth"in a&&"naturalHeight"in a))return{};for(var c=0;a=d[c];++c){var e=a.getAttribute("data-pagespeed-url-hash");e&&(!(e in b)&&0=b[e].o&&a.height>=b[e].m)&&(b[e]={rw:a.width,rh:a.height,ow:a.naturalWidth,oh:a.naturalHeight})}return b}var u="";h("pagespeed.CriticalImages.getBeaconData",function(){return u});h("pagespeed.CriticalImages.Run",function(b,d,a,c,e,f){var k=new p(b,d,a,e,f);n=k;c&&m(function(){window.setTimeout(function(){r(k)},0)})});})();pagespeed.CriticalImages.Run('/ngx_pagespeed_beacon','http://www.elforum.info/index.php?app=forums&module=ajax§ion=topics&do=quote&t=46509&p=1437260&md5check=0f0b338b7c9e249a8c4effbabf189ec0&isRte=1,xDD6_yBh4z,true,false,He1MRL8eXCM');</script>&&0){for(var> Daca mai este disponibil, mi-ar prine bine... Putem sa ne auzim pe un MP? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum