Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

am sa tin contul si de domni care isi doresc asa ceva numai ca timpul ma omoara.

faptul ca stau pe elforum mult timp se datoreaza faptului pentru ca am un pustan pe care l-am initiat in depanare,bineinteles ca este platit pe masura si sunt cu ochi pe el non stop.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Donez multe placi cu componente electronice, in special recuperate din televizoare. Doritorii, care nu pot veni sa le ridice personal, trebuie sa-si achite taxele postale aferente.

Link spre comentariu

M-ar interesa pe mine ceva finale audio din TV-urile nemtesti vechi, care au integrate de calitate, gen TDA2030, TDA2009...module cu sau fara corector de ton inclus...mai aveti asa ceva?

Link spre comentariu

M-ar interesa pe mine ceva finale audio din TV-urile nemtesti vechi, care au integrate de calitate, gen TDA2030, TDA2009...module cu sau fara corector de ton inclus...mai aveti asa ceva?

am eu fara numar dar le dau contra cost,detali pe PM.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Ca sa caut/triez ceva anume imi ia timp si asta pot face doar cand afara e foarte rece si nu mai pot lucra nimic, deci putina rabdare!

Link spre comentariu

Pentru mine nu e graba....cand dati peste ele puneti-le intr-o cutie si trimiteti-le cand puteti...ideea e ca eu prefer sa iau TDA-urile de pe placi din astea, ca stiu sigur ca sunt bune, decat alea chinezesti care pocnesc din senin si la puteri mici...ma intereseaza mai putin integratele mai putin cunoscute, dar orice e la bani putini poate fi util la ceva.

Editat de carageae
Link spre comentariu

Salut, pusesem la vanzare un tranzistormetru fara sa stiu nimic despre el.

Cand l-am primit am vazut ca nu avea placa electronica si alimentarea.

Mai rau, instumentul este intrerupt. Pacat, pe el era scris de mana 40microA/ 1,6kohm.

Daca cineva mai poate recupera ceva din instrument il mai pastrez pana de sarbatori.

Posted ImagePosted Image

Link spre comentariu

Dacă aveţi vreodată trecere prin Craiova, le-aş vrea eu, dar prin poştă nu merită riscat....sunt prea fragile.Poate am şi eu ceva ce vă trebuie, vorbim prin MP.

Link spre comentariu

Salut, pusesem la vanzare un tranzistormetru fara sa stiu nimic despre el.

Cand l-am primit am vazut ca nu avea placa electronica si alimentarea.

Mai rau, instumentul este intrerupt. Pacat, pe el era scris de mana 40microA/ 1,6kohm.

Daca cineva mai poate recupera ceva din instrument il mai pastrez pana de sarbatori.

<script data-pagespeed-no-defer type="text/javascript">(function(){var g=this;function h(b,d){var a=b.split("."),c=g;a[0]in c||!c.execScript||c.execScript("var "+a[0]);for(var e;a.length&&(e=a.shift());)a.length||void 0===d?c[e]?c=c[e]:c=c[e]={}:c[e]=d};function l(b){var d=b.length;if(0=d.offsetWidth&&0>=d.offsetHeight)a=!1;else{c=d.getBoundingClientRect();var f=document.body;a=c.top+("pageYOffset"in window?window.pageYOffset:(document.documentElement||f.parentNode||f).scrollTop);c=c.left+("pageXOffset"in window?window.pageXOffset:(document.documentElement||f.parentNode||f).scrollLeft);f=a.toString()+","+c;b.b.hasOwnProperty(f)?a=!1:(b.b[f]=!0,a=a<=b.g.height&&c<=b.g.width)}a&&(b.a.push(e),b.c[e]=!0)}p.prototype.checkImageForCriticality=function(b){b.getBoundingClientRect&&q(this,b)};h("pagespeed.CriticalImages.checkImageForCriticality",function(b){n.checkImageForCriticality(b)});h("pagespeed.CriticalImages.checkCriticalImages",function(){r(n)});function r(b){b.b={};for(var d=["IMG","INPUT"],a=[],c=0;c=a.length+e.length&&(a+=e)}b.i&&(e="&rd="+encodeURIComponent(JSON.stringify(t())),131072>=a.length+e.length&&(a+=e),d=!0);u=a;if(d){c=b.h;b=b.j;var f;if(window.XMLHttpRequest)f=new XMLHttpRequest;else if(window.ActiveXObject)try{f=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(k){try{f=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(v){}}f&&(f.open("POST",c+(-1==c.indexOf("?")?"?":"&")+"url="+encodeURIComponent(b)),f.setRequestHeader("Content-Type","application/x-www-form-urlencoded"),f.send(a))}}}function t(){var b={},d=document.getElementsByTagName("IMG");if(0==d.length)return{};var a=d[0];if(!("naturalWidth"in a&&"naturalHeight"in a))return{};for(var c=0;a=d[c];++c){var e=a.getAttribute("data-pagespeed-url-hash");e&&(!(e in b)&&0=b[e].o&&a.height>=b[e].m)&&(b[e]={rw:a.width,rh:a.height,ow:a.naturalWidth,oh:a.naturalHeight})}return b}var u="";h("pagespeed.CriticalImages.getBeaconData",function(){return u});h("pagespeed.CriticalImages.Run",function(b,d,a,c,e,f){var k=new p(b,d,a,e,f);n=k;c&&m(function(){window.setTimeout(function(){r(k)},0)})});})();pagespeed.CriticalImages.Run('/ngx_pagespeed_beacon','http://www.elforum.info/index.php?app=forums&module=ajax§ion=topics&do=quote&t=46509&p=1437260&md5check=0f0b338b7c9e249a8c4effbabf189ec0&isRte=1,xDD6_yBh4z,true,false,He1MRL8eXCM');</script>Posted Image&&0){for(var>Posted Image

Daca mai este disponibil, mi-ar prine bine... Putem sa ne auzim pe un MP? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări