Vizitator Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 ok. trimite te rog in mail*, date de contact. _____________________________ email: [email protected] Link spre comentariu
bmsorin Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 ok. trimite te rog in mail*, date de contact. _____________________________ email: [email protected] V-am trimis email la adersa din semnatura. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 au plecat azi, pompa si termometrul. Link spre comentariu
bmsorin Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 A ajuns termometru, este ok, Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 sa-l folosesti sanatos. Link spre comentariu
humulin Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 A ajuns si pompa. Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 pompa ti-am trimis-o pe cea noua, sper ca nu te-ai suparat prea tare celalta am aruncat-o la curatenie, am constatat o mica defectiune si n-am vrut sa te dezamagesc. Link spre comentariu
nationalistu Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Donez tot ce se vede in imagine, predare personala in Timisoara, toate sunt functionale, luati doar ce va trebuie. http://oi64.tinypic.com/99jjls.jpg Extrem de serios am primit coletul. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Din cauza relocarii ,, atelierului '' donez cateva zeci de kg de placi , module rtv ptr. piese !! Vor fi puse in cutii de ambalaje , sunt module, placi rtv vechi , cateva difuzoare ptr. bobinat , mecanici cas. selectoare vechi , sasie tv . monitoare vechi si descompletate , etc . !! Nu trimit nimic cu posta sau curier , doresc sa le dau direct de la domiciliu la persoane din apropiere !! Vor fi disponibile de marti !! Detalii pe PM. Link spre comentariu
Toader Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Donez tweeter Seas 27 TDC.Bobina arsa.In rest, perfect.In Timisoara. Link spre comentariu
MishuL Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Salutare! Imi cer scuze pt intarzierea mareatza, pareatza si pruneatza Divaisurile din poze sunt undeva prin Ro, nu stiu pe unde, daaar am mai gasit un lot nou, tot de acolo, identice, si le am la iubi la Iasi, intr-o cutie, la loc cunoscut. Deci- cine vrea.... Pot livra moca pe traseele Iasi- Vaslui- Focshani- Buzau- Bucuresti, Iasi- Brasov (2-3 variante de traseu)- Bucuresti, Oradea- Cluj- Reghin- Iasi, Bucuresti- Pitesti- Sibiu- Deva- Arad- Nadlac ( ma fatzai des pe aceste trasee). Poftitzi, deci! Cereti "decat" ce aveti nevoie, lasati si pe ceilalti sa se bucure de feare. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Pentru nostalgici,donez un traf de retea de la un radio cu lampi(aida)are doua tensiuni,una pentru filamentele tuburilor electronice iar cealalta pentru partea electronica,din cate imi amintesc dupa redresare scoate 150v,si al doilea traf provine de la un tv rusesc TEMP acesta din urma fiind pentru iesirea audio,conditia este ca cel ce doreste ceva de aici sa-si plateasca taxele postale,eu le trimit cu rambust,primul venit primul servit. le trimit cu mare placere in toata tara. Link spre comentariu
bmsorin Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 @Giorgian tv Le vreau eu, multumesc. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Aveti mp. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Aveti mp. Rezervate pentru dstra,considerati-va un om norocos,la cate mesaje am primit,dar deh ati fost primul. @Giorgian tv Le vreau eu, multumesc. Am cu siguranta si pentru dstra,dar cine sta sa le desfaca din aparate,?acestea mi-au sarit in ochi ca altfel nu aveam timp de asa ceva. Tot pentru nostalgici donez doua trafuri de linii de tv alb negru pe c.i.(sunt noi)conditile sunt date in anunt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum