Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Din cauza relocarii  ,, atelierului '' donez cateva zeci de kg  de placi , module  rtv  ptr. piese  !!

Vor fi puse in cutii  de ambalaje , sunt module, placi   rtv  vechi  , cateva difuzoare ptr. bobinat , mecanici cas.  selectoare vechi  , sasie tv . monitoare vechi si descompletate , etc  .  !!

Nu trimit nimic cu posta sau curier  , doresc sa le dau direct de la domiciliu  la persoane  din apropiere !!

Vor fi disponibile de marti  !!

Detalii pe PM. 

Link spre comentariu

Salutare!

Imi cer scuze pt intarzierea mareatza, pareatza si pruneatza :sorry  Divaisurile din poze sunt undeva prin Ro, nu stiu pe unde, daaar am mai gasit un lot nou, tot de acolo, identice, si le am la iubi la Iasi, intr-o cutie, la loc cunoscut. Deci- cine vrea.... Pot livra moca pe traseele Iasi- Vaslui- Focshani- Buzau- Bucuresti, Iasi- Brasov (2-3 variante de traseu)- Bucuresti, Oradea- Cluj- Reghin- Iasi, Bucuresti- Pitesti- Sibiu- Deva- Arad- Nadlac ( ma fatzai des pe aceste trasee). Poftitzi, deci! Cereti "decat" ce aveti nevoie, lasati si pe ceilalti sa se bucure de feare.

Link spre comentariu

Pentru nostalgici,donez un traf de retea de la un radio cu lampi(aida)are doua tensiuni,una pentru filamentele tuburilor electronice iar cealalta pentru partea electronica,din cate imi amintesc dupa redresare scoate 150v,si al doilea traf provine de la un tv rusesc TEMP acesta din urma fiind pentru iesirea audio,conditia este ca cel ce doreste ceva de aici sa-si plateasca taxele postale,eu le trimit cu rambust,primul venit primul servit.

le trimit cu mare placere in toata tara.

Link spre comentariu

Aveti mp.

Rezervate pentru dstra,considerati-va un om norocos,la cate mesaje am primit,dar deh ati fost primul.

@Giorgian tv

Le vreau eu, multumesc.

Am cu siguranta si pentru dstra,dar cine sta sa le desfaca din aparate,?acestea mi-au sarit in ochi ca altfel nu aveam timp de asa ceva.

Tot pentru nostalgici donez doua trafuri de linii de tv alb negru pe c.i.(sunt noi)conditile sunt date in anunt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări