deneinvins Postat Joi la 10:42 Partajează Postat Joi la 10:42 @YO9IBC - am expediat o cutie. @grosu99 - am expediat o cutie. @Tanase Ion - am rezervat o cutie, va pleca împreună cu celelalte materiale despre care am discutat. @Barbaro - vă aștept să ridicați cutia dvs. Pentru moment s-au epuizat. Va urma. Link spre comentariu
Barbaro Postat Joi la 17:16 Partajează Postat Joi la 17:16 Buna seara ! Multumesc userului @deneinvins pentru donatia de condensatori , foarte utila . Link spre comentariu
YO9IBC Postat Joi la 17:16 Partajează Postat Joi la 17:16 Acum 6 ore, deneinvins a spus: am expediat o cutie Multumesc!! Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Joi la 17:33 Partajează Postat Joi la 17:33 Acum 6 ore, deneinvins a spus: @YO9IBC - am expediat o cutie. @grosu99 - am expediat o cutie. @Tanase Ion - am rezervat o cutie, va pleca împreună cu celelalte materiale despre care am discutat. @Barbaro - vă aștept să ridicați cutia dvs. Pentru moment s-au epuizat. Va urma. Buna seara cu stima si respect multumesc frumos. Link spre comentariu
grabiel Postat 16 ore în urmă Partajează Postat 16 ore în urmă La 27.02.2025 la 8:25, grabiel a spus: Donez imprimanta Lexmark 330. Scoate foile cu pete si cu scris dublu. Se vede in poze. Trimit oriunde in tara dar avand in vedere ca e destul de mare si grea am estimat printr-o simulare ca transportul ar fi 50 de lei. Ultima strigare, dupa care ii fac vant Link spre comentariu
iora Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă Am un Lexmark 352DN deci in mare cunosc modelul. Se poate expedia cu plata transportului la destinatar? In caz afirmativ va trimit adresa de livrare.Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum