elctropan Postat Joi la 16:32 Partajează Postat Joi la 16:32 Buna seara, Am intrat abia acum din nou pe site să îi transmit mulţumiri dlui flomar60 că a sosit coletul. Cu aceasta ocazie am văzut şi solicitările colegilor, dar, acum este deja târziu, nu mai putem face nimic. O seară bună şi mulţumiri. Link spre comentariu
flomar60 Postat Joi la 16:40 Partajează Postat Joi la 16:40 Se donează următoarele: -câteva kg de reglete...de multe feluri -o grămadă de comutatoare -multe butoane -socluri pt. becuri și potențiometre -module DVD-writter ...la momentul demontării erau funcționale -modemuri vechi,funcționale -o grămadă de comutatoare de rețea Link spre comentariu
elctropan Postat Joi la 16:43 Partajează Postat Joi la 16:43 Acum 1 minut, flomar60 a spus: Se donează următoarele: -câteva kg de reglete...de multe feluri -o grămadă de comutatoare -multe butoane -socluri pt. becuri și potențiometre -module DVD-writter ...la momentul demontării erau funcționale -modemuri vechi,funcționale -o grămadă de comutatoare de rețea Butoanele, comutatoarele de reţea, socluri pentru becuri şi potenţiometre le-aş dori eu. Link spre comentariu
Ujio Postat Sâmbătă la 16:51 Partajează Postat Sâmbătă la 16:51 Alic-nu inteleg intrebarea ta despre tigla. Link spre comentariu
tkdr Postat 17 ore în urmă Partajează Postat 17 ore în urmă @flormar60 aș vrea eu butoanele dacă mai sunt valabile ! Link spre comentariu
flomar60 Postat 14 ore în urmă Partajează Postat 14 ore în urmă @tkdr,nu mai sunt,au plecat la d-l Tănase... Link spre comentariu
grabiel Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Donez 5 ecrane de laptop. Toate sunt functionale. Predare personala sau curier. Trimit oriunde in tara in raza de acoperire Cargus. Cost transport 30 lei. Link spre comentariu
M.Adrian Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Buna seara! Vreau eu toate ecranele, va trimit in pm datepe de expediere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum