Ujio Postat Marți la 16:39 Partajează Postat Marți la 16:39 Am multa tigla de donat.Am gasit unde sa scap de ea,am cu ce sa o duc fara costuri,dar am auzit ca unii folosesc tigla ceramica la ceva. Link spre comentariu
flomar60 Postat Marți la 16:52 Partajează Postat Marți la 16:52 Donez instrumentele de măsură din poză: -toate sunt funcționale electric ,doar 2 au probleme mecanice -un VUmetru are probleme,nu mai știu ce are Link spre comentariu
PINTI Postat Marți la 16:58 Partajează Postat Marți la 16:58 Daca se poate, le doresc eu. Link spre comentariu
Barbaro Postat Marți la 17:00 Partajează Postat Marți la 17:00 (editat) Buna seara ! Asta e , …. Editat Marți la 17:01 de Barbaro Lent Link spre comentariu
PINTI Postat Marți la 17:08 Partajează Postat Marți la 17:08 @Barbaro. Ti-le las tie. Astazi este Ziua Prieteniei. Link spre comentariu
Alic Postat Marți la 17:15 Partajează Postat Marți la 17:15 Acum 34 minute, Ujio a spus: Am multa tigla de donat.Am gasit unde sa scap de ea,am cu ce sa o duc fara costuri,dar am auzit ca unii folosesc tigla ceramica la ceva. E toata sau lipsesc cateva bucati? Link spre comentariu
flomar60 Postat Marți la 17:22 Partajează Postat Marți la 17:22 Acum 10 minute, PINTI a spus: @Barbaro. Ti-le las tie. Astazi este Ziua Prieteniei. Păi,ar fi bine să ajungeți la concluzie finală,nu de alta dar trebuie să caut un ambalaj corespunzător și să fac coletul până joi astfel încât vineri să plece spre destinatar... Link spre comentariu
PINTI Postat Marți la 17:24 Partajează Postat Marți la 17:24 Renunt in favoarea userului @Barbaro Link spre comentariu
Barbaro Postat Marți la 17:42 Partajează Postat Marți la 17:42 Multumesc userului @PINTI. Domnule Florea , continuam pe privat . Link spre comentariu
flomar60 Postat 23 ore în urmă Partajează Postat 23 ore în urmă Donez: Potențiometri recuperați ,aproape 2kg Link spre comentariu
grosu99 Postat 23 ore în urmă Partajează Postat 23 ore în urmă Eu potentiometrii Link spre comentariu
grosu99 Postat 23 ore în urmă Partajează Postat 23 ore în urmă (editat) Tu ai numamrul ala cu 378 la urma ...de telefon desigur Editat 23 ore în urmă de grosu99 Link spre comentariu
flomar60 Postat 22 ore în urmă Partajează Postat 22 ore în urmă Acum 29 minute, grosu99 a spus: Tu ai numamrul ala cu 378 la urma ...de telefon desigur Nu... Link spre comentariu
cmariuss Postat 22 ore în urmă Partajează Postat 22 ore în urmă La 12.02.2025 la 14:19, grabiel a spus: Va trimit in compensare un Epson DX4400 pe cheltuiala mea? Are eroare pe cartus. Va multumesc inca o data. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum