imreberes Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Eu as dori aceasta sonda. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Donez cititor discheta ,nu stiu daca e functional .. Preferabil in Ploiesti !! http://tinypic.com/view.php?pic=5felbn&s=9#.V9ZsoEoWM49 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 La mine totul este cu predare personala.Sambata returnez sonda daca nu sant amatori "locali". Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Donez doua barete leduri 2x9 leduri.mentionez ca sunt de la un tv led samsung,mentionez ca sunt cam indoite,asa mi lea dat o persoana care i sa spart panelul de catre un copil al acestuia,deci nu pot fi folosite decat pentru recuperarea ledurilor de pe acestea,le trimit oriunde in tara cu conditia ca cel ce le doreste sa-si plateasca transportul. primul venit primul servit. Link spre comentariu
gusti_73 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 La mine totul este cu predare personala.Sambata returnez sonda daca nu sant amatori "locali". Buna ziua, Sonda mai este de actualitate? Pot veni personal in Fabrica de glucoza sa o ridic....... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Sonda mai este disponibila pana duminica cand se intoarce proprietarul din concediu si o sa o returnez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 (editat) Pompa extractoare electrica. E perfect functionala, doar ca eu mi-am luat statie. Singura conditie e ca nu trimit prin Posta Romana. Doar FanCurier. Editat Septembrie 25, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Baretele cu leduri sunt retinute pentru un user de pe acest forum. Link spre comentariu
Vizitator iulianvalentin Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 (editat) Donez tot ce se vede in imagine, predare personala in Timisoara, toate sunt functionale, luati doar ce va trebuie. http://oi64.tinypic.com/99jjls.jpg Editat Septembrie 25, 2016 de iulianvalentin Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Pompa extractoare electrica. E perfect functionala, doar ca eu mi-am luat statie. Singura conditie e ca nu trimit prin Posta Romana. Doar FanCurier. Daca te rasgandesti si trimiti cu posta o vreau eu!Ca sa ma duc la fan curier costa transportul cat una noua!Eu stau la tara! Link spre comentariu
Stefanescu Marius Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Pompa extractoare electrica. E perfect functionala, doar ca eu mi-am luat statie. Singura conditie e ca nu trimit prin Posta Romana. Doar FanCurier. Si eu sunt interesat dacă te decizi să trimiți prin posta romana.Mulțumesc. Link spre comentariu
humulin Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Pompa extractoare electrica. E perfect functionala, doar ca eu mi-am luat statie. Singura conditie e ca nu trimit prin Posta Romana. Doar FanCurier. Sunt interesat de pompa (transport prin FanCurier) Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Donez tot ce se vede in imagine, predare personala in Timisoara, toate sunt functionale, luati doar ce va trebuie. http://oi64.tinypic.com/99jjls.jpg Aveti PM Respecte Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Sunt interesat de pompa (transport prin FanCurier) se trimite lui humulin, daca imi va trimite datele de contact in PM. am primit cateva mesaje in privat, imi cer scuze pentru userii care si-au dorit dar nu a fost ok prin fancurier. unde lucrez eu, in aceasi curte au sediul cei de la fancurier, si nu prea imi gasesc timp sa ajung la posta. de-asta era conditia mea prin fancurier. inca o data scuze celor...in cauza. @humulin, trimiti datele pe PM. Se adauga termometru digital Voltcraft - IR280 Aceleasi conditii. Prin FanCurier. Link spre comentariu
bmsorin Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 se trimite lui humulin, daca imi va trimite datele de contact in PM. am primit cateva mesaje in privat, imi cer scuze pentru userii care si-au dorit dar nu a fost ok prin fancurier. unde lucrez eu, in aceasi curte au sediul cei de la fancurier, si nu prea imi gasesc timp sa ajung la posta. de-asta era conditia mea prin fancurier. inca o data scuze celor...in cauza. @humulin, trimiti datele pe PM. Se adauga termometru digital Voltcraft - IR280 Aceleasi conditii. Prin FanCurier. Il doresc eu, Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum