Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

doresc sa fac public suma donatiilor care s-au facut prin intermediul acestui forum, cam 1000 ron aproximativ si cu ce am mai strans noi, ne ducem undeva la 1500 EURO , cursa fiind lunga pana la suma necesara operatiei, dar totusi, le multumim inca o data tuturor celor cere ne-au ajutat , celor care ne ajuta , si chiar si celor care ne vor ajuta , pentru a duce la bun sfarsit acest chin pe care sotia mea il duce, pur si simplu , datorita unor medici incompetenti care au facut practica medicala pe ea, rezultand ceea ce este si in ziua de azi, in fine, nu doresc sa ma deplasez de subiect datorita suferintei noastre, avand in vedere ca am de adus multe multumiri si v-oi multumi tuturor ''semenilor'' nostri cu suflet mare , care dispun si doresc sa ne ajute.cu stima si respect : FAMILIA ISAC

Link spre comentariu

trafo retea - vef latvia trafo iesire- vef latvia2 trafo iesire -rossini (unul intrerupt o infasurare ) pret 50 lei - negociabil SAU -trafo retea rostov + placa cu diode pret 50 lei -negociabil

Link spre comentariu

Vreau eu amplificatorul , va face pereche perfecta cu tunerul Tehnoton T01 ce-l am , rog rezervare pana luni cand deschid bancila. Multumesc.

ok, dar va spun de pe acum, stau f prost cu timpul si mai devreme de miercuri -joi dupa amiaza nu il pot pune la postadaca nu este o problema atunci amplificatorul este al dvs!
Link spre comentariu

Absolut nici o problema. Eu luni o sa va dau prin pm un scan dupa dovada platii , in rest nici o graba cu el .

perfect atunciva rog sa imi lasati si un mesaj privat cu adresa dvs
Link spre comentariu

doresc sa fac public suma donatiilor care s-au facut prin intermediul acestui forum, cam 1000 ron aproximativ si cu ce am mai strans noi, ne ducem undeva la 1500 EURO , cursa fiind lunga pana la suma necesara operatiei, dar totusi, le multumim inca o data tuturor celor cere ne-au ajutat , celor care ne ajuta , si chiar si celor care ne vor ajuta , pentru a duce la bun sfarsit acest chin pe care sotia mea il duce, pur si simplu , datorita unor medici incompetenti care au facut practica medicala pe ea, rezultand ceea ce este si in ziua de azi, in fine, nu doresc sa ma deplasez de subiect datorita suferintei noastre, avand in vedere ca am de adus multe multumiri si v-oi multumi tuturor ''semenilor'' nostri cu suflet mare , care dispun si doresc sa ne ajute.cu stima si respect : FAMILIA ISAC

Azi am transferat in contul tau o suma modica de bani!Acesti bani nu sunt din vanzari sau altceva, este din salariul meu cu dorinta de ati ajuta sotia!Doresc sa se ajunga cat mai repede posibil la suma necesara pentru rezolvarea situatiei!Doresc ca in viitorul apropiat sa fiti o familie fericita din toate punctele de vedere!!!Multa sanatate si va sustin.Cu fiecare ocazie care mi se iveste sa va ajut cu bani , o voi face din tot sufletul!Nu am bani multi ca sa pun o suma maricica, dar putin si des! :da :da
Link spre comentariu

Azi am transferat in contul tau o suma modica de bani!Acesti bani nu sunt din vanzari sau altceva, este din salariul meu cu dorinta de ati ajuta sotia!Doresc sa se ajunga cat mai repede posibil la suma necesara pentru rezolvarea situatiei!Doresc ca in viitorul apropiat sa fiti o familie fericita din toate punctele de vedere!!!Multa sanatate si va sustin.Cu fiecare ocazie care mi se iveste sa va ajut cu bani , o voi face din tot sufletul!Nu am bani multi ca sa pun o suma maricica, dar putin si des! :da :da

va multumim din suflet stimabile domn, am verificat contul apoi am intrat pe forum si am vazut mesajul dvs, drept urmare tin sa va multumesc in numele Domnului, pentru donatia dvs. si mai ales pentru faptul ca a-ti luat aceasta decizie de a ne ajuta, cu putinul pe care il aveti.Sunteti un om bun, un model pentru toti oamenii, demn de urmat in asemenea cazuri, va multumim inca o data pentru suma dvs donata; poate pentru dvs. nu inseamna mult dar pentru noi este, deoarece putin cate putin, se aduna; Bunul DUMNEZEU sa va binecuvanteze intreaga familie!!!multa sanatate, toate bune!!!
Link spre comentariu

va multumim din suflet stimabile domn, am verificat contul apoi am intrat pe forum si am vazut mesajul dvs, drept urmare tin sa va multumesc in numele Domnului, pentru donatia dvs. si mai ales pentru faptul ca a-ti luat aceasta decizie de a ne ajuta, cu putinul pe care il aveti.Sunteti un om bun, un model pentru toti oamenii, demn de urmat in asemenea cazuri, va multumim inca o data pentru suma dvs donata; poate pentru dvs. nu inseamna mult dar pentru noi este, deoarece putin cate putin, se aduna; Bunul DUMNEZEU sa va binecuvanteze intreaga familie!!!multa sanatate, toate bune!!!

Au intrat bani in cont deja?Deobicei stiu ca intra in ziua urmatoare!Bine ca au ajuns unde erau destinati!Multumesc mult de binecuvantare!Va sustin in contiunare si sper cat de curand sa revin cu inca un transfer !Stiu cat de mult inseamna si BANUL care il primesti , NU LEUL, ci BANUL (monezi).Doctori in ziua de azi nu se uita la tine daca ai suma ceruta cu 1 ban mai putin.Prin ce am trecut eu este >>> cu 2 zile inainte de cununie, socrul meu a avut un accident destul de grav la picior, a fost pus la pat 5-6 luni, a avut tije in calcai(sia zdrobit calcaiul cazand de pe o scara de lemn, sa rupt "scara-unde pui piciorul" de lemn cazand exact pe calcaiul stang), greu de recuperat, dabia acuma a inceput sa mearga fara carje si mai binisor.Sotia mea dabia a trecut pasul de a se cununa fara sa fie tatal ei langa ea la cununie (avea lacrimi in ochi la cununie)iar la nunta care a fost dupa 3 zile de la cununie, socrul a stat doar la masa pana la ora 12 noaptea, parasind localul din cauza durerilor!Si mie mia fost foarte greu sa trec peste asta, tinand cont ca este prima oara cand ma insor , nu cred ca iti pica bine stind ca sotia ta este langa tine cu lacrimi in ochi si nefericita ca lipsea tatal ei de langa ea la cununie, dar sa bucurat la nunta ,tinand cont ca doar la vazut stand la masa, dar si trista in suflet ei ca nu putea dansa tatal ei!A fost o lovitura grea pentru noi,cand totul mergea struna, atunci sa ivit inevitabilul!Deci am trecut prin ceva similar!Multa sanatate!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări