grabiel Postat Joi la 07:32 Partajează Postat Joi la 07:32 Donez doua imprimante multifunctionale Canon. Una afiseaza o eroare, se vede in poze. Ambele au stat mult timp nefolosite si probabil necesita intretinere. Daca cineva are nevoie de ele la dau cu predare personala daca se poate. Pentru alte localitati trimit prin Urgent Cargus cu contravaloarea transportului in cont. Pret transport per colet/bucata 40 lei Link spre comentariu
alli 51 Postat Joi la 08:45 Partajează Postat Joi la 08:45 Salut ! doresc eu o imprimanta MG5450 . Multumesc ! 1 Link spre comentariu
cmariuss Postat Joi la 09:01 Partajează Postat Joi la 09:01 Bună ziua. MG5550 as lua-o eu, daca o puteti trimite prin curierat . Mulțumesc. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Joi la 09:04 Partajează Postat Joi la 09:04 (editat) Salutari ! daca se poate una si la mine .. detalii in privat , Multumesc! Acum am vazut ca exista inaintea mea un alt doritor.. Editat Joi la 09:06 de vasile barsan Link spre comentariu
grabiel Postat Joi la 09:33 Partajează Postat Joi la 09:33 @alli 51 a facut plata in banca pentru MG5450, astept confirmarea de la banca, momentan retinuta @cmariuss se poate trimite, lucrez cu Cargus si prin ei o trimit, ne auzim in privat pentru mai multe detalii Link spre comentariu
grabiel Postat Joi la 11:34 Partajează Postat Joi la 11:34 Ambele imprimante sunt date si pleaca azi de la mine 1 Link spre comentariu
Lonerider Postat Joi la 20:11 Partajează Postat Joi la 20:11 1. Carcasa multimedia PC, RECOM, foarte rezistenta. Buna pentru PC sau pentru alte aplicatii DIY (amplificatoare, surse...). Nu mai am picioarele de sprijin si nici clapeta care masca porturile USB, audio, Firewire si floppy. Panoul frontal nu este din metal. Dimensiunile se vad intr-un desen. 2. Maruntisuri: motoare cu reductor, reglete, condensatori ap. microunde, saibe redresor seleniu si alte... 3. Niste GPS-uri functionale. Primul anuntat, primul servit. DOAR UN SINGUR COLET Prefer ridicare personala, dar trimit si in tara, transport platit de cumparator in avans. Nu doresc schimburi si nu raspund la mesaje tip SMS sau alte tipuri de mesagerie. Pentru mesaje folositi mesageria privata a forumului sau email [email protected]. Fara garantie. 0763347471 Link spre comentariu
IAndras Postat Joi la 21:02 Partajează Postat Joi la 21:02 (editat) Acum 52 minute, Lonerider a spus: 1. Carcasa multimedia PC, RECOM, foarte rezistenta. Buna pentru PC sau pentru alte aplicatii DIY (amplificatoare, surse...). Nu mai am picioarele de sprijin si nici clapeta care masca porturile USB, audio, Firewire si floppy. Panoul frontal nu este din metal. Dimensiunile se vad intr-un desen. 2. Maruntisuri: motoare cu reductor, reglete, condensatori ap. microunde, saibe redresor seleniu si alte... 3. Niste GPS-uri functionale. Primul anuntat, primul servit. DOAR UN SINGUR COLET Prefer ridicare personala, dar trimit si in tara, transport platit de cumparator in avans. Nu doresc schimburi si nu raspund la mesaje tip SMS sau alte tipuri de mesagerie. Pentru mesaje folositi mesageria privata a forumului sau email [email protected]. Fara garantie. 0763347471 Lotul 2 Maruntisuri l-as dori. Editat Joi la 21:03 de IAndras Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum