rinaldoparaipan Postat Iulie 13 Partajează Postat Iulie 13 Apropos de curatenia in mansarda, donez fitinguri zincate de 1/2, 3/4, 1, 1 1/4 toli.(nipluri, mufe, coturi) Vreo 10-15 buc, noi, neruginte, imi e mila sa le dau la "fer" vechi. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 13 Partajează Postat Iulie 13 Daca le poti trimite prin posta le vreu eu. Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Iulie 13 Partajează Postat Iulie 13 Acum 6 ore, rinaldoparaipan a spus: Apropos de curatenia in mansarda, donez fitinguri zincate de 1/2, 3/4, 1, 1 1/4 toli.(nipluri, mufe, coturi) Vreo 10-15 buc, noi, neruginte, imi e mila sa le dau la "fer" vechi. Salut, le-as vrea eu, ma deplasez in Bucuresti, dar de marti incolo. Merci Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 Promise lui @daniels. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Iulie 18 Partajează Postat Iulie 18 https://ibb.co/XV7bK1n Transformator de linii din tv sport; cine îl dorește, achita transportul prin posta , 10-12 lei. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Donez ce se vede in poza. DVD/TV-uri portabile in mare parte. Nu au acumulatori, se alimenteaza la 12V. Nu stiu mare lucru despre starea lor de functionare, le-am gasit intr-o cutie pe care o am de vreo 10 ani sau mai mult. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Daca cel din dreapta ce este cu folie pe el este disponibil il vreau eu . Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Nu este nici unul cu folie. In dreapta jos este o rama foto plina de praf, din pacate. Aia sigur nu am alimentat-o, dar, daca e nevoie, fac o incercare. Link spre comentariu
leo177 Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 48 minute, yo9hrb a spus: Donez ce se vede in poza. DVD/TV-uri portabile in mare parte. Nu au acumulatori, se alimenteaza la 12V. Nu stiu mare lucru despre starea lor de functionare, le-am gasit intr-o cutie pe care o am de vreo 10 ani sau mai mult. Este vreun din ele care citeste divx uri ? Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Salutari! Daca se por trimite cu posta (eventual curier) , as dori eu rama foto si cele 2 dvd negre (daca se poate si unul alb.. nu vreau sa abuzez..).Plata in cont sau cum doriti dvs. Multumesc! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Acum 38 minute, leo177 a spus: Este vreun din ele care citeste divx uri ? Intrebarea este daca e vreunul care sa citeasca... dar ma uit. Acum multa vreme le-am testat pe TV. Acum 12 minute, vasile barsan a spus: Salutari! Daca se por trimite cu posta (eventual curier) , as dori eu rama foto si cele 2 dvd negre (daca se poate si unul alb.. nu vreau sa abuzez..).Plata in cont sau cum doriti dvs. Multumesc! Rama foto este pentru @pop_ady44, el a intrebat primul. In rest, cate vreti, nu e o limita. Daca aveti pe asproape un easybox, as prefera sa trimit cu Sameday. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Sigur ca da , rama iese din discutie , eu am si aplicatia Sameday , deasemenea easybox foarte aproape.. in locul ramei poate un alt dvd-tv..poate din 3 buc nimeresc unul functional Cu multumiri! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Cel care apare deasupra ramei, in poza, este doar televizor. Restul au si DVD. Mai pe seara ma apuc sa fac colete. Link spre comentariu
RJK Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Va salut, Ma intereseaza din randul 2 de sus in jos, cel din dreapta capat, mi se pare ca are lcd-ul mai mare. Ma interseaza sa functioneze pe AV. Daca este disponibil discutam in privat cu plata si transportul tot la easybox. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum