yoo Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Donez osciloscop E0102.Se alimentează,apare spotul însă nu apare trasa,bănuiesc comutatoarele din baza de timp deoarece după insistente schimbări ale divizării apare și trasa însă nu e stabila. Link spre comentariu
saptemari Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 As lua eu osciloscopul. Trimit mp Link spre comentariu
yoo Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Îmi pare rău însă este rezervat. Link spre comentariu
yoo Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Osciloscop a plecat astăzi spre noul proprietar.Toate cele bune Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 M-a sunat un coleg care a facut ordine in debara si a gasit un osciloscop cu care lucra in tinerete.Pana aflu modelul si detalii despre functionare as dori sa am o lista cu doritori care trebuie sa aibe activitate pe forum si max 25 ani. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 O singura cerinta, 21 ani. Si eu inca astept proprietarul sa-l prezinte, este cam ocupat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Mereu ai surprize in viata. Un mesaj si 3 apeluri la care colegul nu a raspuns!!! Imi pare rau ca m-am grabit sa anunt inainte sa vad aparatul pe masa. Sper totusi ca aparatul sa ajunga la cineva care are nevoie de el. Link spre comentariu
Vizitator cristi_an Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 (editat) Salutare! Se doneaza: - 1 unitate cd rom sony - 1 unitate dvd rw ASUS - 1 unitate CD RW TEAC - un "PC" - carcasa, placa baza gigabyte, cooler, un AMD athlon 1700+, 1 gaga ram, o placa de retea; fara sursa, hdd, placa video - PC-ul a functionat multa vreme cu o placa video FX5200 care a crapat, are niste condensatori umflati, nu stiu cat de reparabila este - mouse, tastatura pe seriala Si daca tot suntem la electronica, poate e cineva interesat si de niste carti de pe vremuri: - Manual de clasa a X-a - Componente si circuite electronice - De la poarta TTL la microprocesor, Vol 1 - Astronomie, clasa XII Pentru detalii, va rog PM. Zona: Bucuresti, sector 3. Editat Iulie 10, 2016 de cristi_an Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Dupa schimbarea electroliticilor, placa videoa ar trebui sa mearga! Posibil ca si electroliticii de pe placa de baza sa nu se simta prea bine... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Am gasit in sertar la munca un traf retea 11ak30. Se poate ridica de pe F-ca de glucoza 15 intre 12 si 18, L-V. Link spre comentariu
NICA Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 Donez mobila de sufragerie 4,80m. Doritorul trebuie sa-si asigure transportul si coborarea de la et.4. Eu il ajut cu incurajari si cateva pahare de apa.Mobila este in stare buna dar consoarta vrea sa o schimbe,uneori si pe mine. Contact pe pm si apoi continuam. http://imgur.com/a/Tvm8X Link spre comentariu
NICA Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Donez mobila de sufragerie 4,80m. Doritorul trebuie sa-si asigure transportul si coborarea de la et.4. Eu il ajut cu incurajari si cateva pahare de apa.Mobila este in stare buna dar consoarta vrea sa o schimbe,uneori si pe mine. Contact pe pm si apoi continuam. http://imgur.com/a/Tvm8X Se poate inchide,multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Donez unui tanar cu osciloscop o sonda TEK P6105 folosita.http://www.elforum.info/topic/118524-sonde-osciloscop-tek/Conteaza daca are ceva activitate pe forum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Este una de aici: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum