Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Donez osciloscop E0102.Se alimentează,apare spotul însă nu apare trasa,bănuiesc comutatoarele din baza de timp deoarece după insistente schimbări ale divizării apare și trasa însă nu e stabila.

Link spre comentariu

M-a sunat un coleg care a facut ordine in debara si a gasit un osciloscop cu care lucra in tinerete.Pana aflu modelul si detalii despre functionare as dori sa am o lista cu doritori care trebuie sa aibe activitate pe forum si max 25 ani.

Link spre comentariu

Mereu ai surprize in viata. Un mesaj si 3 apeluri la care colegul nu a raspuns!!!

Imi pare rau ca m-am grabit sa anunt inainte sa vad aparatul pe masa.

Sper totusi ca aparatul sa ajunga la cineva care are nevoie de el. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator cristi_an

Salutare! Se doneaza:

- 1 unitate cd rom sony

- 1 unitate dvd rw ASUS 

- 1 unitate CD RW TEAC 

- un "PC" - carcasa, placa baza gigabyte, cooler, un AMD athlon 1700+, 1 gaga ram, o placa de retea; fara sursa, hdd, placa video

- PC-ul a functionat multa vreme cu o placa video FX5200 care a crapat, are niste condensatori umflati, nu stiu cat de reparabila este

- mouse, tastatura pe seriala

Si daca tot suntem la electronica, poate e cineva interesat si de niste carti de pe vremuri:

- Manual de clasa a X-a - Componente si circuite electronice

- De la poarta TTL la microprocesor, Vol 1

- Astronomie, clasa XII

Pentru detalii, va rog PM. Zona: Bucuresti, sector 3.

Editat de cristi_an
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Donez mobila de sufragerie 4,80m. Doritorul trebuie sa-si asigure transportul si coborarea de la et.4. Eu il ajut cu incurajari si cateva pahare de apa.Mobila este in stare buna dar consoarta vrea sa o schimbe,uneori si pe mine. 

Contact pe pm si apoi continuam.

http://imgur.com/a/Tvm8X

Link spre comentariu

Donez mobila de sufragerie 4,80m. Doritorul trebuie sa-si asigure transportul si coborarea de la et.4. Eu il ajut cu incurajari si cateva pahare de apa.Mobila este in stare buna dar consoarta vrea sa o schimbe,uneori si pe mine. 

Contact pe pm si apoi continuam.

http://imgur.com/a/Tvm8X

Se poate inchide,multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări