humulin Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 (editat) As vrea eu sursele "Doar predare personala din motive evidente!" ...nu ma incadrez, nu am citit bine Editat Februarie 8 de humulin Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 5 hours ago, Marian said: Doar predare personala din motive evidente! Nu-mi cereti sa fac colet separat cu placile cutare sau sursele cutare sau fire sau etc, nu se pune problema! Dau totul deodata, fie cuiva de pe forum fie la reciclat. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 On 2/8/2024 at 3:25 PM, Marian said: Donez: -O cutie cu placi de surse ATX dezmembrate, multe dintre ele complete, le lipsesc doar firele, iar la unele le lipsesc si radiatoarele. Toate au trafurile si bobinele intacte pe ele. In cutie mai sunt si doua surse pe care nu m-am indurat sa le dezmembrez dar cu care nu am ce face, o sursa Compaq si una Hipro. Si nu in ultimul rand un sac ( la propriu ) de fire de la ele. Doar predare personala din motive evidente! Si in acest scop daca intereseaza pe cineva, maine inainte de pranz si Luni dupa-amiaza ajung la Tgv, ne putem intalni acolo. Daca nu atunci le pot aduce la Gaesti cand am drum sau cel mult la iesirea de pe Ghimpati ( Km 70 ) a A1 Buc-Pit. Poze: Valabil doar pana la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa care vor merge la remat/recilat/re...cum naiba ii zice. Nu-mi cereti sa fac colet separat cu placile cutare sau sursele cutare sau fire sau etc, nu se pune problema! Dau totul deodata, fie cuiva de pe forum fie la reciclat. Spor. Actualizare: Placile de surse dezmembrate si firele or sa mearga la reciclat. Raman cele 2 surse vechi complete, la care mai adaug inca 3 surse la fel de vechi si complete ( nu am umblat in ele, nu le cunosc starea, asa le-am primit ): Important! Pentru ca nu mai sunt placile si firele, pot pune aceste 5 surse intr-un colet si-l pot trimite prin Fan la cine le doreste. Desigur, doritorul isi plateste taxele de curier la primirea coletului. Pentru ca mi-am pierdut interesul pentru ele si vreau sa eliberez spatiu, se mai doneaza si: Mai multe segmente display LED de diferite configuratii si dimensiuni, plus CI-uri logice dupa cum vedeti in poze: Display-urile si CI-urile se dau toate deodata, deci nu fac colete separate pentru unul sau doua repere, le pun pe toate intr-un colet si le trimit tot cu FAN cui le doreste, si deasemeni doritorul plateste livrarea la primirea coletului. Link spre comentariu
humulin Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Sunt interesat de surse și piese. Plătesc transportul Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Acum 9 minute, Marian a spus: Actualizare: Placile de surse dezmembrate si firele or sa mearga la reciclat. Raman cele 2 surse vechi complete, la care mai adaug inca 3 surse la fel de vechi si complete ( nu am umblat in ele, nu le cunosc starea, asa le-am primit ): Important! Pentru ca nu mai sunt placile si firele, pot pune aceste 5 surse intr-un colet si-l pot trimite prin Fan la cine le doreste. Desigur, doritorul isi plateste taxele de curier la primirea coletului. Pentru ca mi-am pierdut interesul pentru ele si vreau sa eliberez spatiu, se mai doneaza si: Mai multe segmente display LED de diferite configuratii si dimensiuni, plus CI-uri logice dupa cum vedeti in poze: Display-urile si CI-urile se dau toate deodata, deci nu fac colete separate pentru unul sau doua repere, le pun pe toate intr-un colet si le trimit tot cu FAN cui le doreste, si deasemeni doritorul plateste livrarea la primirea coletului. Aveţi mp.Multumesc. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 As dori ultimul punct . Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Primul a fost @humulin aici pe topic, si vad ca a cerut tot. Daca nu renunta la nimic atunci toate cele merg la el. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Doresc 4 buc ld-sa320 4 buc bc56 4 buc sa15 4 buc tc24 Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Daca are amabilitatea sa cedeze o parte din afisoare si matrice led e ok . Daca nu , renunt . Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 @humulin a fost primul aici pe topic, mi-a trimis deja si in PM adresa pentru toate, deci, la el vor merge. Ulterior puteti lua legatura cu el in privat daca aveti nevoie de cate ceva din ce-i trimit eu. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 (editat) Nu insist . Le luam pentru matricile de led . Am ceva planuri dar nu e urgent . Multumesc . Editat Februarie 14 de antonvasileeee Link spre comentariu
Catalin C. Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Donez radiocasetofon AIWA Nu stiu daca este functional, nu risc sa-l alimentez. Predare pesonala in Bucuresti, zona Camil Ressu - Ilioara Link spre comentariu
vasile barsan Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Salutare! L-as lua eu ptr. reconditionare.. dar nu pot decat seara dupa ora 17-18..daca este ok vorbim in privat , Multumesc! Link spre comentariu
vasile barsan Postat Februarie 19 Partajează Postat Februarie 19 La 15.02.2024 la 9:51, Catalin C. a spus: Donez radiocasetofon AIWA Nu stiu daca este functional, nu risc sa-l alimentez. Predare pesonala in Bucuresti, zona Camil Ressu - Ilioara Multumesc domnule Catalin! aparatul are mare potential ,l-am verificat.. Toate cele bune! Link spre comentariu
deneinvins Postat Martie 4 Partajează Postat Martie 4 Donez cameră foto Canon HD A2300, folosită puțin, în stare perfectă. Bateria bună, ține ca la început. Conține acte, carte în română, cablu alimentare, încărcător, cablu de date, cutie și altele. Cu ridicare directă, nu pot expedia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum