Caius Calin Buta Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Donez un magnetofon Unitra ZK-145, arata foarte bine și funcționează mecanic. Lipsa tuburile iar capul de redare îl am nou, nemontat. Înaintea descompletării, magnetofonul a fost funcţional. Doar ridicare personală, din CUGIR, judetul ALBA. Donez și 2 boxe mari Unitra, difuzoare funcționale joase și medii dar suspensiile sunt sparte. Sunt de puteri mari, ceva gen boxe de 110-130 W montate la Târgu Mureș. Tweeterele știu ca sunt de 70 W, necesita bobine noi. Au niște cadre din cornier pentru montarea pe perete. Donez și altele mai marunte. Nu știu dacă reușesc sa pun poze aici, dar puteri sa-mi lăsați mesaj. Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Doar ridicare personală, din CUGIR, judetul ALBA. Un pickup RFT, alte difuzoare si boxe mai mici, instrumente de masura si mai vedem ce mai incape in masina. Cugir, este la 25 Km de Sebes si Orastie, 30 de Alba Iulia, 45 de Deva si Hunedoara, 90 de Sibiu si 130 Km. de Cluj, intr-o zona impanzita de autostrazi. Aproximativ 15 km. de la autostrada, pe o centura ocolitoare si pe drumuri reabilitate. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Daca nu se dau până termina ai noștri autostrada Iași Tg Mureș, le iau eu. Link spre comentariu
electron21 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 10 ore, Caius Calin Buta a spus: Donez un magnetofon Unitra ZK-145, arata foarte bine și funcționează mecanic. Lipsa tuburile iar capul de redare îl am nou, nemontat. Înaintea descompletării, magnetofonul a fost funcţional. Doar ridicare personală, din CUGIR, judetul ALBA. Donez și 2 boxe mari Unitra, difuzoare funcționale joase și medii dar suspensiile sunt sparte. Sunt de puteri mari, ceva gen boxe de 110-130 W montate la Târgu Mureș. Tweeterele știu ca sunt de 70 W, necesita bobine noi. Au niște cadre din cornier pentru montarea pe perete. Donez și altele mai marunte. Nu știu dacă reușesc sa pun poze aici, dar puteri sa-mi lăsați mesaj. Vreau eu difuzoarele, plătesc transportul și deranjul de a le trimite. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 10 ore, Caius Calin Buta a spus: Donez un magnetofon Unitra ZK-145, arata foarte bine și funcționează mecanic. Lipsa tuburile iar capul de redare îl am nou, nemontat. Înaintea descompletării, magnetofonul a fost funcţional. Doar ridicare personală, din CUGIR, judetul ALBA. Donez și 2 boxe mari Unitra, difuzoare funcționale joase și medii dar suspensiile sunt sparte. Sunt de puteri mari, ceva gen boxe de 110-130 W montate la Târgu Mureș. Tweeterele știu ca sunt de 70 W, necesita bobine noi. Au niște cadre din cornier pentru montarea pe perete. Donez și altele mai marunte. Nu știu dacă reușesc sa pun poze aici, dar puteri sa-mi lăsați mesaj. Daca trimiteti sunt interesat de difuzoare, achit tot ce este nevoie. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 As fii interesat și eu de magnetofon, dacă trimiteți, totuși, în tara; plătesc absolut tot deranjul! Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Poate totuși cineva sa aibă drum prin Ardeal și sa între și pe la mine. @sonic11 și @Budreala Radupoate găsiți pe cineva care sa preia boxele si magul si sa le transporte catre voi. Nu pot pregăti și trimite colete. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 1 oră, Caius Calin Buta a spus: Poate totuși cineva sa aibă drum prin Ardeal și sa între și pe la mine. @sonic11 și @Budreala Radupoate găsiți pe cineva care sa preia boxele si magul si sa le transporte catre voi. Nu pot pregăti și trimite colete. Va salut, aveți mp. Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Nu trebuie sa renunti @Budreala RaduRadu, @sonic11 a gasit o varianta si va ajunge cumva in zona ta. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Magnetofonul este disponibil?... dacă este disponibil, l-aș dori eu! Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Deocamdată aștept ca toate cele postate și altele nepostate sa fie ridicate de la mine săptămâna viitoare, cel mai târziu duminică. Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Bună ziua, Magnetofonul şi pickupul mai sunt? Mulţumesc. Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Tot ce am avut a fost preluat personal. Domnul o sa le distribuie si/sau o sa le posteze, după sortare. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Donez: -O cutie cu placi de surse ATX dezmembrate, multe dintre ele complete, le lipsesc doar firele, iar la unele le lipsesc si radiatoarele. Toate au trafurile si bobinele intacte pe ele. In cutie mai sunt si doua surse pe care nu m-am indurat sa le dezmembrez dar cu care nu am ce face, o sursa Compaq si una Hipro. Si nu in ultimul rand un sac ( la propriu ) de fire de la ele. Doar predare personala din motive evidente! Si in acest scop daca intereseaza pe cineva, maine inainte de pranz si Luni dupa-amiaza ajung la Tgv, ne putem intalni acolo. Daca nu atunci le pot aduce la Gaesti cand am drum sau cel mult la iesirea de pe Ghimpati ( Km 70 ) a A1 Buc-Pit. Poze: Valabil doar pana la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa care vor merge la remat/recilat/re...cum naiba ii zice. Nu-mi cereti sa fac colet separat cu placile cutare sau sursele cutare sau fire sau etc, nu se pune problema! Dau totul deodata, fie cuiva de pe forum fie la reciclat. Spor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum