10 cm records Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Acum 46 minute, grosu99 a spus: Nu vreti sa-l si reparati aici ? E gratis ! Ce? E gratis repararea, Grosule? Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Poate n-am fost destul de explicit: Care-i urmatorul client? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Donez (cat mai urgent) urmatoarele: un sasiu improvizat pt un amplificator cu "matzele la vedere" 2 condensatori vintage 0.2F/16V an 1985 cativa metri de cabluri ftp si de alarma 6*0.22 un player de logan/dokker/sandero functionar dar cu probleme la display un receiver vechi de digi un difuzor rusesc o filetanta defecta mecanic pt recuperat din ea, mai ales bateria litiu ion facuta recent si ce o mai aprea intre timp Doar predare personala Bucuresti Titan Link spre comentariu
sebi Postat Decembrie 22, 2023 Partajează Postat Decembrie 22, 2023 pacat pentru mine... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 23, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Acum 14 ore, Dj_Dog a spus: Donez (cat mai urgent) urmatoarele: un sasiu improvizat pt un amplificator cu "matzele la vedere" 2 condensatori vintage 0.2F/16V an 1985 cativa metri de cabluri ftp si de alarma 6*0.22 un player de logan/dokker/sandero functionar dar cu probleme la display un receiver vechi de digi un difuzor rusesc o filetanta defecta mecanic pt recuperat din ea, mai ales bateria litiu ion facuta recent si ce o mai aprea intre timp Doar predare personala Bucuresti Titan S-au dat. Link spre comentariu
nasturica Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Donez 2 imprimante multifunctionale ,2 telefoane cordless PANASONIC cateva aparate foto backlight-ul CCFL ......si ce mai gasesc valabil anul acesta BUCURESTI 0734 541657 Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 m-ar interesa pe mine dar nu stiu stiu cind pot iesi in oras. putem vorbi deseara? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 La mine la ghena este un XEROX. Nu pot sa ridic ca as alimenta-o sa vad cum reactioneaza. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Nu ar fi de mirare să aibă doar un defect de sursă.... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Am vorbit cu vecina, este defecta de 2 ani si nu mai stia exact cum se manifesta. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Un astfel de copiator nou costă peste 600 Lei....cred că și defect mai valorează cel puțin jumătate. Măcar ca piese de schimb... Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 (editat) Exact modelul asta am eu la scoala, pacat de el sa ramana la gunoi, are conectare prin Wireless, LAN si USB...si are si ADF. E mai mult, 600 e modelul simplu 3025, fara ADF si fara Wi-Fi. Consumabilele sunt ieftine, sub 50 de lei cartusul compatibil. Editat Decembrie 29, 2023 de carageae Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Eu am capatat acum niste ani un printer laser "defect". Avea cartușul foarte gol, nimic altceva Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Telefoanele le-as dori eu daca sunteți amabil sa le trimiteti la Craiova Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 30, 2023 Partajează Postat Decembrie 30, 2023 Acum 9 ore, carageae a spus: Eu am capatat acum niste ani un printer laser "defect". Avea cartușul foarte gol, nimic altceva Cand s-a defectat cartusul era nou, l-a recuperat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum