Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

1 oră în urmă, daniels a spus:

Se umfla pana pe la 20

Urca la 20 in orice situatie? Trebuie incercat la o persoana cu TA normala, adica <=13. Ar trebui sa urce pana la 17 si sa opreasca pompa. Daca nu se intampla asa are buba.

Link spre comentariu

Dacă ajunge la 20 înseamnă că nu pompa e defecta. Probabil ca nu reușește sa detecteze valorile presiunii. Pulsul îl detectează? 

Am și eu unul care ba merge ba nu, deci as avea o pompa disponibila în caz de ceva. Am și unul bun și îl țin pe ala defect pt piese. 

Link spre comentariu
Acum 7 ore, daniels a spus:

Inca unu

20231130-141149.jpg

Seara Buna

,nu vreau sa abuzez,am mai primit un cadou de la dv. daca nu apare nimeni in drumul dv si mai ajungeti prin Bacau ,dati.mi de veste

Link spre comentariu
Acum 52 minute, iuliantv a spus:

Seara Buna

,nu vreau sa abuzez,am mai primit un cadou de la dv. daca nu apare nimeni in drumul dv si mai ajungeti prin Bacau ,dati.mi de veste

In regula, doar acesta sau amandoua?

Link spre comentariu

Off-topic !
La tensiometru ”manșonul” mai bine spus manșeta sau brasarda se fabrică pe scară largă / cel mai des utilizate pe cel puțin 3 dimensiuni în funcție de grosimea brațului „Pediatric”, „Adult” și „Obez”, unii producători mai fabrică și cu ”subdiviziuni”, în total fiind vreo 5 mărimi, exprimate mai exact în centimetri
Și mai există și pentru „Neonatal”, pentru bebeluși există și la aceștia vreo 2 sau 3 subdiviziuni, da și pt. bebeluși exprimate în centimetri ! ! Aceste manșete (mai puțin cele de ”Neo-nato” se găsesc la magazinele de articole/produse și accesorii medicale.

Link spre comentariu

Tensiometrul are o pierdere de presiune . Urmăriți furtunaș ele și îmbinările- dacă manșonul nu este înțepat pe undeva. E posibil să piardă pe la îmbinarea de la aparat- are un o ring acolo. Furtunasele din interior sunt dintr-un cauciuc de foarte proasta calitate - după 4-5 ani se sfărâmițează.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări