daniels Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Un tensiometru care probabil are pompa defecta. Se umfla pana pe la 20 se opreste si arata eroare. Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Ce diametru maxim acceptă manșonul? Dacă merge si braț msi gros, il vreau eu. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 1 oră în urmă, daniels a spus: Se umfla pana pe la 20 Urca la 20 in orice situatie? Trebuie incercat la o persoana cu TA normala, adica <=13. Ar trebui sa urce pana la 17 si sa opreasca pompa. Daca nu se intampla asa are buba. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Dacă ajunge la 20 înseamnă că nu pompa e defecta. Probabil ca nu reușește sa detecteze valorile presiunii. Pulsul îl detectează? Am și eu unul care ba merge ba nu, deci as avea o pompa disponibila în caz de ceva. Am și unul bun și îl țin pe ala defect pt piese. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 In orice situatie ajunge pe la 20 uneori 25. Pulsul il detecteaza pe atunci cand se desumfla. Link spre comentariu
spik Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 1 oră, daniels a spus: Un tensiometru care probabil are pompa defecta. Se umfla pana pe la 20 se opreste si arata eroare. E defect. Link spre comentariu
10 cm records Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Sigur ca e defect si problema e la culbutor. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 7 ore, daniels a spus: Inca unu Seara Buna ,nu vreau sa abuzez,am mai primit un cadou de la dv. daca nu apare nimeni in drumul dv si mai ajungeti prin Bacau ,dati.mi de veste Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 52 minute, iuliantv a spus: Seara Buna ,nu vreau sa abuzez,am mai primit un cadou de la dv. daca nu apare nimeni in drumul dv si mai ajungeti prin Bacau ,dati.mi de veste In regula, doar acesta sau amandoua? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 1 oră în urmă, daniels a spus: In regula, doar acesta sau amandoua? credeam ca e doar unul,amandoua daca e loc in masina si nu apare vre.un doritor Multumesc Link spre comentariu
tkdr Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Off-topic ! La tensiometru ”manșonul” mai bine spus manșeta sau brasarda se fabrică pe scară largă / cel mai des utilizate pe cel puțin 3 dimensiuni în funcție de grosimea brațului „Pediatric”, „Adult” și „Obez”, unii producători mai fabrică și cu ”subdiviziuni”, în total fiind vreo 5 mărimi, exprimate mai exact în centimetri Și mai există și pentru „Neonatal”, pentru bebeluși există și la aceștia vreo 2 sau 3 subdiviziuni, da și pt. bebeluși exprimate în centimetri ! ! Aceste manșete (mai puțin cele de ”Neo-nato” se găsesc la magazinele de articole/produse și accesorii medicale. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Tensiometrul are o pierdere de presiune . Urmăriți furtunaș ele și îmbinările- dacă manșonul nu este înțepat pe undeva. E posibil să piardă pe la îmbinarea de la aparat- are un o ring acolo. Furtunasele din interior sunt dintr-un cauciuc de foarte proasta calitate - după 4-5 ani se sfărâmițează. Link spre comentariu
grosu99 Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Nu vreti sa-l si reparati aici ? E gratis ! Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Incercati va rog sa limitati offtopic-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum