mmihai94 Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Vreau eu cartile. Iti trimit mesaj cu adresa. Link spre comentariu
nationalistu Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Vreau eu cartile. Iti trimit mesaj cu adresa. Donate userului mmihai94. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Donez tub alb-negru Valvo AW53-88 si multe modele de tuburi tv color incepand de la 27 cm la 76cm. valabil Link spre comentariu
itube Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 (editat) Se "doneaza" doar pdf-ul, scanat color, de la: Culegere de probleme de tuburi electronice.M. Berladschi si R. Piringer1959 Bucuresti http://www.mediafire.com/download/2qvi5cjdg746912/Culegere+probleme+tuburi+1959.pdf Editat Mai 18, 2016 de itube Link spre comentariu
ciupacabra Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 donez radiocasetofon auto Panasonic defect (se aprinde dar nu scoate nimic) se poate ridica seara sau in weekend din intersectia colentina-fundeni (bucuresti) Link spre comentariu
saptemari Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 (editat) Donez componente electronice (cateva condensatoare la tensiune inalta, rezistori noi si folositi - destul de multi, o rama de stejar pentru amplificator cu tuburi continand toti conectorii, alte lucruri care nu imi vin acum in minte). Toate acestea au reusit sa umple o sacosa de rafie din cele de de la magazinele universale. Cred ca cel mai potrivit destinatar ar fi cineva care doreste sa experimenteze cu tuburi electronice (nu exista tuburi in componentele ce le donez), dar oricine este binevenit sa le ridice personal de la mine de acasa, de la intersectia Traian cu Splaiul Unirii, Bucuresti. Am observat ca un membru al acestui forum (care ar trebui sa fie o comunitate) are o problema de sanatate si doreste sa vanda componente pentru a obtine niste bani. Eu nu conditionez donatia mea de nimic, dar as fi foarte bucuros daca cine primeste aceste lucruri se va gandi la colegul nostru pop_ady44 Sper sa nu se simta jignit domnul Pop, nu asta e intentia mea. Editat Mai 17, 2016 de saptemari Link spre comentariu
saptemari Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Donez componente electronice (cateva condensatoare la tensiune inalta, rezistori noi si folositi - destul de multi, o rama de stejar pentru amplificator cu tuburi continand toti conectorii, alte lucruri care nu imi vin acum in minte). Toate acestea au reusit sa umple o sacosa de rafie din cele de de la magazinele universale. Cred ca cel mai potrivit destinatar ar fi cineva care doreste sa experimenteze cu tuburi electronice (nu exista tuburi in componentele ce le donez), dar oricine este binevenit sa le ridice personal de la mine de acasa, de la intersectia Traian cu Splaiul Unirii, Bucuresti. Am observat ca un membru al acestui forum (care ar trebui sa fie o comunitate) are o problema de sanatate si doreste sa vanda componente pentru a obtine niste bani. Eu nu conditionez donatia mea de nimic, dar as fi foarte bucuros daca cine primeste aceste lucruri se va gandi la colegul nostru pop_ady44 Sper sa nu se simta jignit domnul Pop, nu asta e intentia mea. REZERVATE Link spre comentariu
daniels Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 Un dispozitiv de scanat. Nu cunosc nimic despre el. Daca il doreste cineva plateste transportul. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 Donez multe module tv din anii 1980-1990 construite cu piese de calitate. Doritorii trebuie sa-si plateasca transportul sau le pot ridica gratis de la mine de acasa. Am si cateva sute de carti de electronica si nu numai. Link spre comentariu
carageae Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 E un scaner de mana destul de vechi...inceputul anilor 2000. Venea cu un adaptor pe ISA sau PCI, fara de care e doar o vechitura utila doar la bricolaj... http://img20.olx.bg/images_prodavalnikcom/70614468_4_585x461_rachen-skener-geniscan-gs-4500-elektronika.jpg Mai exista pe undeva acea placa adaptoare? Link spre comentariu
Gh Dorian galenistul Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 Si cartile dvs cum se numesc ? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 (editat) Donez fraxiparine de 0,4mg (seringi predozate). Doresc sa le donez cuiva cui ii sunt necesare, nu as dorii sa ajunga la "revanzatori". Editat Iunie 7, 2016 de ghimpe-- Link spre comentariu
saptemari Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 (editat) Donez fraxiparine de 0,4mg (seringi predozate). Doresc sa le donez cuiva cui ii sunt necesare, nu as dorii sa ajunga la "revanzatori".Anticoagulant injectabil Editat Iunie 8, 2016 de saptemari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum