grosu99 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Vreau io dvr -ul ... Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 La 14.09.2023 la 19:07, deejay2k1 a spus: Lipsă capac, are ceva zerlingi pe la mecanica, nu se mai oprește. Alimentare 220V, fără preamp, fără capac, strobo functional, direct drive ,predare personala la metrou Gorjului seara. Anunț valabil 7 zile, fără rezervări. Contact via PM. Primul venit, primul servit. A plecat învârtindu-se ;) Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Era functionala acum 2-3 ani dar nu mai are toner. Preluare de la domiciliu. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 As dori eu imprimanta. Dar nu pot veni sa o iau pana luni dupa-amiaza. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Am și eu o imprimanta exact la fel. Trebuie cablu pt port paralel sau adaptor de la port paralel la USB. Imprimanta o am din 2002 și am luat-o de la cineva care o folosise la greu (instituție) din 1996. Funcționează f bine. Am avut o problemă că nu mai apuca hartia dar am bagat sub rola de tragere o folie și s-a rezolvat. Are și viteză și nu necesită cip pt cartușul de toner. Merită de reparat dacă e ceva dar sunt indestructibile. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 1 oră, Taraxacus a spus: Merită de reparat dacă e ceva dar sunt indestructibile. Sa repare ce? Link spre comentariu
Taraxacus Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 9 ore, dumitrumy a spus: Sa repare ce? dacă are ce repara, dacă nu, să-i pună toner și gata Link spre comentariu
djgeorge2k Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 (editat) Donez o consola Xbox nefunctionala, doar ce se vede in poza, pentru piese, nu arata prea bine, predare doar personala in parcarea Auchan Militari, ajung cel putin o data pe saptamana in jurul orei 16:00. Editat Octombrie 1, 2023 de djgeorge2k Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 La 30.09.2023 la 21:32, dumitrumy a spus: Era functionala acum 2-3 ani dar nu mai are toner. Preluare de la domiciliu. Am recitit postarile ulterioare anuntului de mai sus si nu reiese catre cine s-a hotarat @dumitrumy sa doneze imprimanta. Eu mi-am exprimat intentia de a o prelua dar de obicei se mai discuta si in privat. Link spre comentariu
florinmar Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 (editat) Donez un dvr foarte vechi are hard pe. Ide nustiu starea lui donez 3 carcase de amplificator stare buna camera video pe. IP nu cunosc starea Editat Octombrie 2, 2023 de florinmar ..... Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 2 minute, florinmar a spus: Donez un dvr foarte vechi are hard pe. Ide nustiu starea lui donez 3 carcase de amplificator stare buna camera video pe. IP nu cunosc starea As dori eu camera ip Link spre comentariu
florinmar Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 7 minute, ionutz2013 a spus: As dori eu camera ip Sunama 0790489629 Link spre comentariu
10 cm records Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 16 minute, florinmar a spus: Donez un dvr foarte vechi are hard pe. Ide nustiu starea lui donez 3 carcase de amplificator stare buna camera video pe. IP nu cunosc starea Poze cu carcasele de amplif se poate? Link spre comentariu
florinmar Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 5 minute, 10 cm records a spus: Poze cu carcasele de amplif se poate? Pe email Link spre comentariu
marius_amp Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 (editat) Eu vreau prin posta romana poze....scrisoare in plic. Editat Octombrie 2, 2023 de marius_amp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum