Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Donez (relativ urgent ca sa nu se deterioreze) in Iasi un tub de AG Termo Glue de 10 grame. A fost desigilat astazi (25 iunie) ca sa lipesc cateva radiatoare micute, nu cred ca am folosit un sfert din el. As prefera sa il ia cineva care sa il utilizeze, altfel se usuca la mine in dulap pana am nevoie din nou de adeziv termo.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, bmwh548 a spus:

Am mai incercat si dupa cateva luni era uscat perfect continutul (la Termo Glue ma refer). Poate am avut eu ghinion. La Super Glue merge, adevarat. Plus ca nu estimez ca voi mai folosi prea curand.

Întreb doar, cu termoglue pot lipi LED pe radiator ? L-aș lua eu dar plec în concediu și mă întorc după 15 iulie, dacă il pun la congelator, rezistă ?

Mâine ne putem întâlni

Editat de Taraxacus
Link spre comentariu

In foaia de catalog spune maxim 200 de grade, deci ar trebui sa-si pastreze proprietatile adezive fara probleme.

Edit: ei spun sa fie pastrat la loc racoros si uscat, nu stiu cat de indicat ar fi congelatorul, s-ar putea sa fie PREA racoros :))

Editat de bmwh548
Link spre comentariu
Acum 17 ore, bmwh548 a spus:

Donez (relativ urgent ca sa nu se deterioreze) in Iasi un tub de AG Termo Glue de 10 grame. A fost desigilat astazi (25 iunie) ca sa lipesc cateva radiatoare micute, nu cred ca am folosit un sfert din el. As prefera sa il ia cineva care sa il utilizeze, altfel se usuca la mine in dulap pana am nevoie din nou de adeziv termo.

Buna ziua! Daca mai este disponibil si nu e deja rezervat de cineva doresc eu tubul. Il pot lua din Iasi, doar sa imi spuneti cand si unde sa vin. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări