Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Acum 5 minute, iuliantv a spus:

teoretic primul venit,primul servit,dar acum e si vorba de locatie,chiar si cu bani cred ca oricine prefera,predare personala

acum dv faceti cum credeti de cuviinta,eu personal as da mesaj pe postare,si imediat pe mp,si asa ar trebui sa faca oricine,pentru a evita ,,supårarile,,

Aici da prefer cu predare personala decat sa ma complic sa ambalez sa ma duc la posta etc. A zis cineva ca vrea sursele si dvd. Pana sambata nu am cand sa scotocesc si sa vad exace ce am aico, am foarte multe si tre sa fac o selectie generala.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dupa ani de sedere si adunat praf, i-a venit randul. Nu are mai mult de 200 ore de funcționare, si nu-l laud pt pret bun... Se da asa cum se vede, cu tot cu telecomanda. Poate undeva la o coliba de vacanta mai poate fi folosit. Nu stau sa ambalez, nu trimit, doar preluare personala. In cateva zile va lua drumul reciclarii, deja e pe hol si incurca. 

https://postimg.cc/gallery/Lp8pGRW

IMG-20230316-165915-edit-130633017389439

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări