Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Acum 5 minute, iuliantv a spus:

teoretic primul venit,primul servit,dar acum e si vorba de locatie,chiar si cu bani cred ca oricine prefera,predare personala

acum dv faceti cum credeti de cuviinta,eu personal as da mesaj pe postare,si imediat pe mp,si asa ar trebui sa faca oricine,pentru a evita ,,supårarile,,

Aici da prefer cu predare personala decat sa ma complic sa ambalez sa ma duc la posta etc. A zis cineva ca vrea sursele si dvd. Pana sambata nu am cand sa scotocesc si sa vad exace ce am aico, am foarte multe si tre sa fac o selectie generala.

Link spre comentariu

Nu stiu cum e acum dar inainte de mine am vazut un mesaj editat gol, daca a zis cineva pe pm sau prin alt mijloc inainte ca vrea sursele eu nu am nici o problema cu asta. 

Link spre comentariu

Update lista donatii. Cele 2 surse cred ca sunt functionale, routerele sunt functionale, dvr jortan functional dar nu stiu parola de admin. Mai am de cautat cd rw dvd rw de calculator 

20230317_175822.jpg

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Kuki a spus:

Sursele, routerele si dvr as vrea eu, aveti adresa.

Pai mai vrea cineva sursele nu stiu cum sa impac pe toata lumea. Nu le am decat pe astea 2 si mai am si aparatu asta de tensiune daca il vrea cineva

20230317_181242.jpg

Link spre comentariu

Pe MP am dat adresa si ai zis ca trimiti luni

"O sa le trimit dar cred ca luni. Tre sa le caut ca nu mqi stiu pe unde sunt puse le adun toate si le fac pachet"

Editat de Kuki
Link spre comentariu
Acum 4 minute, Kuki a spus:

Pe MP am dat adresa si ai zis ca trimiti luni

"O sa le trimit dar cred ca luni. Tre sa le caut ca nu mqi stiu pe unde sunt puse le adun toate si le fac pachet"

Pai luni ca nu e deschisa posta maine si duminica.

Link spre comentariu

Update donatii: rezervat pt luni 1 sursa, routerele si dvr.  Maine o sa updatez ce mai am de donat. Postati aici tot ce va intereseaza sa nu existe nemultumiri.

Link spre comentariu

Dupa ani de sedere si adunat praf, i-a venit randul. Nu are mai mult de 200 ore de funcționare, si nu-l laud pt pret bun... Se da asa cum se vede, cu tot cu telecomanda. Poate undeva la o coliba de vacanta mai poate fi folosit. Nu stau sa ambalez, nu trimit, doar preluare personala. In cateva zile va lua drumul reciclarii, deja e pe hol si incurca. 

https://postimg.cc/gallery/Lp8pGRW

IMG-20230316-165915-edit-130633017389439

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări