xaxa Postat Decembrie 15, 2022 Partajează Postat Decembrie 15, 2022 scaunul si instalatia s-au dat Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Mp3-mp4 player. Bateria este epuizată. Este recunoscut direct, ca un stick de 2Gb. Numai cu ridicare directă din Piatra Neamț, nu pot expedia. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Defectat iremediabil, pentru carcasa, display... Cine îl vrea își plătește transportul prin posta. Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 (editat) Acum 8 minute, Budreala Radu a spus: Defectat iremediabil, pentru carcasa, display... Cine îl vrea își plătește transportul prin posta. Îl doresc eu dacă mai este valabil. Plătesc transportul anticipat in cont. Mulțumesc. Editat Ianuarie 19, 2023 de rimache Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Ianuarie 19, 2023 Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Ok, merge la @rimache Link spre comentariu
costy Postat Ianuarie 24, 2023 Partajează Postat Ianuarie 24, 2023 2 routere mai vechi , ambele functionale pana le-am inlocuit, ambele au nevoie de alimentatoare 12V. De preferat Bucuresti, parc dr taberei Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 24, 2023 Partajează Postat Ianuarie 24, 2023 "costy" Doresc eu cele 2 routere mai vechi,platesc transportul prin posta.Multumesc Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 25, 2023 Partajează Postat Ianuarie 25, 2023 La 19.01.2023 la 15:29, Budreala Radu a spus: Ok, merge la @rimache A ajuns la mine. Mulțumesc. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 30, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Donez o cutie cu cateva placi de statii auto, se mai pot recupera una alta de pe ele si 2 surse pc mai vechi, nu cunosc functionarea lor Se ridica din zona Titan Bd 1 decembrie 1918 Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Acum 3 ore, Dj_Dog a spus: Donez o cutie cu cateva placi de statii auto, se mai pot recupera una alta de pe ele si 2 surse pc mai vechi, nu cunosc functionarea lor Se ridica din zona Titan Bd 1 decembrie 1918 Sunt interesat de ele în special de plăcile amp auto. Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 (editat) modem 3G pentru laptopuri, expresscard, plus adaptor pcmcia pentru laptopuri mai vechi modem 3G cu WiFi, TpLink ceva carcase de protectie pentru telefoane xiaomi (1-nu mai stiu, 2-poco M3, 3-Poco F3) Metrou Gorjului, dupa-amiaza, primul inscris si venit, primul servit. Fara rezervari. Editat Ianuarie 31, 2023 de deejay2k1 poze Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 31, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 12 ore, sonic11 a spus: Sunt interesat de ele în special de plăcile amp auto. Adresa pe privat si in zilele urmatoare le pun la posta Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 2 DVD-uri in functiune, cel mai probabil le gasesc si telecomenzile. dar, trebuie sa vina dupa ele in Bucuresti, Iuliu Maniu. Le mai tin pina duminica! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Salut. Ma inscriu eu pentru unul dintre ele. Cel din a doua poza imi face cu ochiul. Nu imi fac trebuinta amandoua. Poate se mai inscrie cineva pe lista. Pot sa vin maine in intervalul 9-16. Renunt daca doresti sa le dai doar la pachet sau daca intervalul orar nu este convenabil. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 OK! miine, dar dupa ora 11 ar fi de preferat. va trimit un nr de telefon pe mp sa discutam, puteti suna si in seara asta pina la ora 24. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum