SKGXG Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 (editat) Salut! Ma intereseaza pe mine! Lasati-mi va rog un nr de tel, sa-l trimit pe ginerele meu la dvs!Multumesc! Editat Iulie 22, 2022 de SKGXG Link spre comentariu
icar Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 Daca cumva renunta @SKGXG il vreau eu. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 (editat) http://hparchive.com/Application_Notes/HP_Op_Note_5955-6270_Scope_Probes.pdf $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ EDIT: da, starea de sanatate plus caldura. Am scris pe imagine tipul sondei dar am uitat sa scriu separat ca este vorba doar de sonda. Si totusi, de ce as dona un osc Tektronix functional? Ma dau banii afara din casa? Cu el mai fac mici depanari si mai postez cate ceva pe forum. Iar cineva bine intentionat (sau cu un minim de respect) ar fi vazut ca nu se face nicio referire la un tip de osciloscop in schimb s-au dat datele unei sonde. Editat Iulie 25, 2022 de dumitrumy Link spre comentariu
icar Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 Da, buna remarca la neatentia mea. Imi cer scuze. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Surse integrate Tesla: 12-15-24V Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Aș fi eu interesat de integrate. Vorbesc cu cineva dacă poate să le ridice pentru mine Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 (editat) Donez TV Panasonic 66 cm cu display defect - baretele LED sunt bune. Donez display care se potrivește la el, am încercat sa-l montez eu dar cand cuplez panglica de la display la placa intra sursa în protecție - display-ul este de la un LG 66 cm diagonala - nu mai am rabdarea necesară să găsesc o soluție - predare personală în Iași - nu trimit în țară. Mai am un TV CRT color diag 14 inch , funcționează perfect. Editat Iulie 29, 2022 de Taraxacus am adaugat foto Link spre comentariu
sonic11 Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 Acum 11 minute, Taraxacus a spus: Donez TV Panasonic 66 cm cu display defect - baretele LED sunt bune. Donez display care se potrivește la el, am încercat sa-l montez eu dar cand cuplez panglica de la display la placa intra sursa în protecție - display-ul este de la un LG 66 cm diagonala - nu mai am rabdarea necesară să găsesc o soluție - predare personală în Iași - nu trimit în țară. Mai am un TV CRT color diag 14 inch , funcționează perfect. Sunt interesat de tv. Trimite-ti prin curier? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 29, 2022 Partajează Postat Iulie 29, 2022 1 oră în urmă, Taraxacus a spus: Donez TV Panasonic 66 cm cu display defect - baretele LED sunt bune. Donez display care se potrivește la el, am încercat sa-l montez eu dar cand cuplez panglica de la display la placa intra sursa în protecție - display-ul este de la un LG 66 cm diagonala - nu mai am rabdarea necesară să găsesc o soluție - predare personală în Iași - nu trimit în țară. Mai am un TV CRT color diag 14 inch , funcționează perfect. sånt curios ce cod au baretele led, Link spre comentariu
M.Adrian Postat August 7, 2022 Partajează Postat August 7, 2022 Daca televizorul mai e disponibil il pot lua eu personal din Iasi saptamana viitoare. Link spre comentariu
Taraxacus Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 (editat) TV LCD l-am dat. Mai am doar cel mic CRT . Editat August 8, 2022 de Taraxacus am uitat sa pun poze Link spre comentariu
doru3160 Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 Am eu de dat un Philips cu barete bune, panel bun, alimentare bună, dar restul nu mai știu. Dacă îl vrea cineva în Iași, cu placere și revin cu amănunte. Philips 28PHH4109/88 Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 12pF/100V probabil peste 100 buc. Nu trimit cu posta. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 Acum 4 ore, doru3160 a spus: Am eu de dat un Philips cu barete bune, panel bun, alimentare bună, dar restul nu mai știu. Dacă îl vrea cineva în Iași, cu placere și revin cu amănunte. Philips 28PHH4109/88 il doresc eu ,dacå trimiteti in tarå platesc in cont avans Link spre comentariu
doru3160 Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 Cu cea mai mare placere, dar nu ma bizui sa ambalez la dimensiunea asta pt drum. Unde trebuie sa ajungă? Dacă e în Bacău, îl aduc eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum