Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

http://hparchive.com/Application_Notes/HP_Op_Note_5955-6270_Scope_Probes.pdf

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

EDIT: da, starea de sanatate plus caldura. Am scris pe imagine tipul sondei dar am uitat sa scriu separat ca este vorba doar de sonda. 

Si totusi, de ce as dona un osc Tektronix functional? Ma dau banii afara din casa?

Cu el mai fac mici depanari si mai postez cate ceva pe forum.

Iar cineva bine intentionat (sau cu un minim de respect) ar fi vazut ca nu se face nicio referire la un tip de osciloscop in schimb s-au dat datele unei sonde.

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu

Donez TV Panasonic 66 cm cu display defect - baretele LED sunt bune. Donez display care se potrivește la el, am încercat sa-l montez eu dar cand cuplez panglica de la display la placa intra sursa în protecție - display-ul este de la un LG 66 cm diagonala - nu mai am rabdarea necesară să găsesc o soluție - predare personală în Iași - nu trimit în țară.

Mai am un TV CRT color diag 14 inch , funcționează perfect.

LCD_TV.jpeg

Editat de Taraxacus
am adaugat foto
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Taraxacus a spus:

Donez TV Panasonic 66 cm cu display defect - baretele LED sunt bune. Donez display care se potrivește la el, am încercat sa-l montez eu dar cand cuplez panglica de la display la placa intra sursa în protecție - display-ul este de la un LG 66 cm diagonala - nu mai am rabdarea necesară să găsesc o soluție - predare personală în Iași - nu trimit în țară.

Sunt interesat de tv.

Trimite-ti prin curier?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Taraxacus a spus:

LCD_TV.jpeg

sånt curios ce cod au baretele led,

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am eu de dat un Philips cu barete bune, panel bun, alimentare bună, dar restul nu mai știu. Dacă îl vrea cineva în Iași, cu placere și revin cu amănunte. 

Philips 28PHH4109/88

Link spre comentariu
Acum 4 ore, doru3160 a spus:

Am eu de dat un Philips cu barete bune, panel bun, alimentare bună, dar restul nu mai știu. Dacă îl vrea cineva în Iași, cu placere și revin cu amănunte. 

Philips 28PHH4109/88

il doresc eu ,dacå trimiteti in tarå

platesc in cont avans

Link spre comentariu

Cu cea mai mare placere, dar nu ma bizui sa ambalez la dimensiunea asta pt drum. Unde trebuie sa ajungă? Dacă e în Bacău, îl aduc eu. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări