Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

La 27.06.2022 la 10:46, dumitrumy a spus:

Se adauga 3 sonde. Cea HP poate fi folosita, cele TEK: una intrerupta si una taiata.

sonde.jpg

Renunt la sonde. Nu pot ajunge sa le iau.

Link spre comentariu

Donez aproximativ 10 kg module dvd cd tv mecanici placi surse expediez posta cost transport 25 -30 ron plus 10 ron ambalajul/cutie scotch.

Link spre comentariu
La 08.07.2022 la 20:11, nasturica a spus:

Donez aproximativ 10 kg module dvd cd tv mecanici placi surse expediez posta cost transport 25 -30 ron plus 10 ron ambalajul/cutie scotch.

Acum 23 ore, vali82ct a spus:

Buna seara. Le doresc eu. Achit transportul.

Acum 56 minute, nasturica a spus:

ok adresa pe privat.

Buna seara. Imi cer scuze. Le cedez altcuiva interesat de ele. :jytuiyu

Link spre comentariu
La 08.07.2022 la 20:53, vali82ct a spus:

La 08.07.2022 la 20:11, nasturica a spus:

Puteti face o poza la cutia /lada cu placi? As fi eu interesat. Surse atx in carcasa/carcase de surse atx aveti? 

Editat de M.Adrian
Link spre comentariu
Acum 14 ore, M.Adrian a spus:

Puteti face o poza la cutia /lada cu placi? As fi eu interesat. Surse atx in carcasa/carcase de surse atx aveti? 

Salut nu am foto cu cutia deoarece nu exista inca ,modulele le strang cand fac curatenie/loc,am surse atx bune la 20 ron bucata.

Link spre comentariu
Acum 16 ore, nasturica a spus:

Salut nu am foto cu cutia deoarece nu exista inca ,modulele le strang cand fac curatenie/loc,am surse atx bune la 20 ron bucata.

Raman atunci cele 10kg de module si trimiteti dvs o poza cu ele cand aveti timp. La sursele atx ma interesau doar pentru carcasa+ventilator mai mult, nu are rost sa le scot electronica daca e functionala, poate au nevoie alti colegi. 

Link spre comentariu
10 hours ago, M.Adrian said:

Raman atunci cele 10kg de module si trimiteti dvs o poza cu ele cand aveti timp. La sursele atx ma interesau doar pentru carcasa+ventilator mai mult, nu are rost sa le scot electronica daca e functionala, poate au nevoie alti colegi. 

Inteleg retinerea dv-stra dar un ventilator costa ceva cutia inca ceva,dolarul este aproape 5 ron in curand marfa din China ramane o amintire frumoasa numai 2 tranzistori din sursa plus cond  fac 20 ron,cand fac coletul va anunt,numai bine.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări