Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Donez o cutie cubreaturi electronice.doar ridicate personala 0790489629 zona republica

Acum 1 minut, florinmar a spus:

Donez o cutie cubreaturi electronice.doar ridicate personala 0790489629 zona republica

Link spre comentariu

up

La 12.06.2022 la 11:01, florinmar a spus:

Link spre comentariu
La 12.06.2022 la 21:01, florinmar a spus:

Donez o cutie cu resturi placi ect electronice.doar ridicate personala 0790489629 zona republica

Up

Editat de florinmar
.....
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Hai sa repet: eu plec foarte greu la mai mult de 100m de locuinta. De aceea tot repet PREDARE LA USA BLOCULUI! Dar cine se prezinta imi este total indiferent. Poate fi cineva de pe forum, o ruda sau un prieten, dar la fel de bine un curier. Daca este o fiinta vorbitoare este suficient. 

Pt. Neagu am fost de acord sa platesc eu curierul si apoi sa imi trimita banii. Dar a trebuit sa implic si pe alcineva pt. ca eu nu am acces online la banca sa urmaresc tranzactii.

Asa ca aranjati cu firma de curierat sa platiti la primire si implicarea mea va fi minima.

Link spre comentariu

Un radio Bucuresti 500, lipsa difuzoare si traf iesire, grile laterale rupte, panza si carcasa in stare buna, are capac spate.

Prefer predare in Bacau, iar saptamana viitoare ajung in Iasi.

20220701-152118.jpg

20220701-152045.jpg

Editat de daniels
Link spre comentariu
La 01.07.2022 la 15:38, daniels a spus:

Un radio Bucuresti 500, lipsa difuzoare si traf iesire, grile laterale rupte, panza si carcasa in stare buna, are capac spate.

Prefer predare in Bacau, iar saptamana viitoare ajung in Iasi.

20220701-152118.jpg

20220701-152045.jpg

Nu mai este valabil

Editat de daniels
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări