Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Acum 21 ore, dumitrumy a spus:

4 miezuri (8 jumatati in alta exprimare) E42 x 20. 

Predare personala (dar poate fi si un curier). 

E42X20.jpg

Va salut.

O adresa de unde pot ridica cele 4 jumatati, puteti lasa pe mp?

Link spre comentariu

Maine incepe impartirea lor, cine mai doreste mai are cateva ore la dispozitie.

EDIT: dadusem "citeaza" la diodele ROZ82 dar vad ca nu a aparut.

ROZ82, ultima strigare!

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu

ROZ82B: ii astept pe cei ce se pot deplasa la domiciliul meu.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Se adauga urmatoarele recuperate:

LM324 probabil 40 buc

74HCT00--10 buc

4053--10 buc

TBA229-2--10 buc

integrate.jpg

Link spre comentariu
Acum 1 oră, dumitrumy a spus:

ROZ82B: ii astept pe cei ce se pot deplasa la domiciliul meu.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Se adauga urmatoarele recuperate:

LM324 probabil 40 buc

74HCT00--10 buc

4053--10 buc

TBA229-2--10 buc

integrate.jpg

lm 324 doresc eu 10buc. si 4053, 10 buc. daca se poate.

Editat de sonic11
Link spre comentariu
1 oră în urmă, sonic11 a spus:

lm 324 doresc eu 10buc. si 4053, 10 buc. daca se poate.

Nu mai imi spuneti ca doriti, asta nu inseamna nimic pt mine. Eventual sa pun deoparte pt o saptamana sau o luna, asta pot decoda si pun intro punga piesele cu un marcaj cine le-a dorit. Oricum majoritatea stau de 30 ani prin cutiute, o luna sau doua nu o sa fie o problema.

Alt lucru pe care nu il inteleg: scriu de atatea ori ca nu trimit prin posta si unii mai insista.

Sau pe MP sunt intrebat daca gasim o solutie pt trimitere. Nu eu trebuie sa gasesc solutia, ci solicitantul. O singura data a trimis cineva curierul insa piesele intrau intrun pachet de tigari. Miezurile de ferita nu am in ce sa le pun sa fie protejate sau mi-ar lua prea mult timp sa le izolez in ceva. Nu stiu daca firmele de curierat primesc orice fel de cutie, poate au ei niste dimensiuni. Am incercat sa iau legatura cu FAN sa ii intreb, a fost imposibil sa vorbesc cu cineva de la ei. Daca doriti cu o anumita firma si ati mai lucrat cu ei trebuie sa-mi spuneti macar ce pretentii au la impachetare, nu eu trebuie sa ma agit.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, dumitrumy a spus:

Nu mai imi spuneti ca doriti, asta nu inseamna nimic pt mine. Eventual sa pun deoparte pt o saptamana sau o luna, asta pot decoda si pun intro punga piesele cu un marcaj cine le-a dorit. Oricum majoritatea stau de 30 ani prin cutiute, o luna sau doua nu o sa fie o problema.

Alt lucru pe care nu il inteleg: scriu de atatea ori ca nu trimit prin posta si unii mai insista.

Sau pe MP sunt intrebat daca gasim o solutie pt trimitere. Nu eu trebuie sa gasesc solutia, ci solicitantul. O singura data a trimis cineva curierul insa piesele intrau intrun pachet de tigari. Miezurile de ferita nu am in ce sa le pun sa fie protejate sau mi-ar lua prea mult timp sa le izolez in ceva. Nu stiu daca firmele de curierat primesc orice fel de cutie, poate au ei niste dimensiuni. Am incercat sa iau legatura cu FAN sa ii intreb, a fost imposibil sa vorbesc cu cineva de la ei. Daca doriti cu o anumita firma si ati mai lucrat cu ei trebuie sa-mi spuneti macar ce pretentii au la impachetare, nu eu trebuie sa ma agit.

Am vorbit cu @Neagu Raul dansu va face comanda la curier sa ridice de la dv si ce doresc eu urmand ca ulterior sa le trimita catre mine.

Curierul nu are obiecti la dimensiunile cutiei, iar de inpachetat miezurile este suficient sa le infasurati in folie cu bule sa le puneti într-o cutiuta cu ceva reviste mototolite.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, sonic11 a spus:

Am vorbit cu @Neagu Raul

Mi se pare aiurea sa se duca feritele aproape de granita cu Ungaria si sa se intoarca in Dambovita.

Eu nu am iesit de 4 zile din casa macar, pot face montaje de test sau simulari dar o folie cu bule chiar nu stiu de unde sa iau. Au la LIDL ceva asemanator ca este cel mai apropiat magazin?

Link spre comentariu

Folia cu bule nu se găseşte la Lidl ci pe la Leroy Merlin sau alte magazine de bricolaj, dar se cumpără numai la rolă.Eu nu arunc niciodată aceste folii când primesc colete din China sau din ţară.Sunt utile când trimit şi eu colete.

Puteţi să folosiţi nişte bucăţi de polistiren de la ambalaje în care scobiţi adâncituri şi fixaţi obiectele casante, precum miezurile de ferită.Spaţiul liber din cutie se poate umple cu ziare mototolite.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări