sesebe Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Rudele mele din Bucuresti, defapt de linga, sint mai invirsta ca dumneavoastra. Sanatate! Link spre comentariu
djvas Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 @dumitrumy as vrea si eu cateva diode ROZ daca mai aveti si daca vreti sa i dati si lui @sesebe ma ocup eu sa i le trimit. Multumesc Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 (editat) Faine diodele alea. Se pot lua la intrecere cu TL431 lejer. Oare prin ce aparate au fost folosite? Editat Martie 9, 2022 de sesebe Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 (editat) Acum 11 ore, djvas a spus: @dumitrumy as vrea si eu cateva diode ROZ daca mai aveti si daca vreti sa i dati si lui @sesebe ma ocup eu sa i le trimit. Multumesc Am cautat si nu am gasit unde si-a exprimat dorinta de a achizitiona asa ceva. Si nici nu a spus ce altceva ar fi dorit de la mine deoarece unele produse au ajuns la Neamt, puteau fi cuplate. Si o poza cu dioda facuta cu un telefon neinteligent: Editat Martie 10, 2022 de dumitrumy Link spre comentariu
djvas Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Acum 23 ore, sesebe a spus: Problema mare o reprezinta faptul ca nu livrezi nicaieri inafara unei statiide metrou. In timp au fost mai multe repere pe care le-as fi dorit eu dar nu am cum ajunge pina la acea statie de metrou. Mi s-a parut ca aici... Dar se pare ca am inteles gresit Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Am primit transformatoarele si restul componentelor. Un transformator deja e destinat unei surse care urmeaza sa fie donata cuiva. Multumiri dlui @d-david si @dumitrumy. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Au fost citeva produse care m-ar fi interesat dar nu am spus nimic pt ca an citit prima postare (sau oricum cea care trebuia) in care se spunea ca nu livreaza decit la o anumita statie de metrou. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 (editat) 4 miezuri (8 jumatati in alta exprimare) E42 x 20. Predare personala (dar poate fi si un curier). Editat Martie 11, 2022 de dumitrumy Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 As dori ca miezurile sa ajunga la cel putin 2 persoane, pana acum am o singura solicitare. Link spre comentariu
spik Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 (editat) Anuntul cu scuterul este valabil. Eu nu pot sa-l repar. Editat Martie 12, 2022 de spik Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: As dori ca miezurile sa ajunga la cel putin 2 persoane, pana acum am o singura solicitare. Puteți să puneți și la mine 2 miezuri (4 jumătăți)! Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Vreau eu scuterul electric daca mai este valabil Link spre comentariu
Stefanescu Marius Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 8 minutes ago, sonic11 said: Vreau eu scuterul electric daca mai este valabil Vă rog să mă sunați la numărul de telefon din anunț. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Habar nu am de unde a aparut la mine: Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Acum 1 minut, dumitrumy a spus: Habar nu am de unde a aparut la mine: Eu sunt interesat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum