Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

D-le Dumitru, din pacate nu prea se inghesuie lumea. In final totul se transforma. :84

Ce-mi doream asa ceva inainte de anii "90. 

Editat de nelu F
Link spre comentariu
La 28.02.2022 la 13:04, florinmar a spus:

Donez 2 tv LCD un LG și un Philips 

Piese radio modern ect 

Diverse placi pentru componente smd 0790489629 0790489623

Televizoarele au plecat restul valabil

Link spre comentariu
La 28.02.2022 la 23:31, M.Adrian a spus:

Daca e cineva din Bucuresti  amabil sa depuna la posta transformatoatele de la dl. Dumitru cand are timp le vreau eu, altfel, le las pentru altcineva. 

MAB356 Tesla (LF356) ai la ce folosi? Sau 082 RDG (TL082)? Sau trafo ATX?

Link spre comentariu

Vad ca mab356 e un opamp cu etaj de intrare cu jfet, iar 082 daca e echivalent cu tl082 cu siguranta am la ce le folosi, la fel si trafo de atx, am inceput si eu recent sa experimentez cu surse in comutatie. Le doresc si pe acestea daca e posibil, va multumesc! 

Link spre comentariu

Diode stabilizatoare ROZ82B, probabil 100 buc.

Ce am gasit pe forum:

Postat Februarie 14, 2020

Am găsit informația asta într-un articol pe     http://www.tehnium.org/2020/01/29/stabilizatoare-de-tensiune-tabilizatoare-liniare-2/
La ICCE se fabrică tipul de diodă Zener compensată ROZ 82, A, B, cu tensiunea Vz de 6,2 V ±0,4 V la un curent de 50 mA; PdMax  = 400 mW; 
coeficientul de temperatură al acestei diode este sub 0,002%/°C pentru diode clasă A şi sub 0,001%/°C pentru diode clasă B.
În acest caz se poate uşor constata că un coeficient de tem­peratură de 0,002%/°C, corespunde la o creştere de 0,2% a ten­siunii Zener nominale 
cînd temperatura variază de la 25°C la 125°C ceea ce se traduce printr-o creştere de aproximativ 12 mV a tensiunii nominale de 6,2 V în intervalul de temperatură menţionat.

Link spre comentariu

As fi interesat eu, cand ajung acasa ma uit pe pc mai bine la poze

L.E. Am verificat acum, credeam ca sunt niste adaptoare de care aveam nevoie. Le las pentru altcineva. 

Editat de M.Adrian
Link spre comentariu
La 05.03.2022 la 16:37, dumitrumy a spus:

Ce am gasit pe forum:

Am găsit informația asta într-un articol pe     http://www.tehnium.org/2020/01/29/stabilizatoare-de-tensiune-tabilizatoare-liniare-2/
La ICCE se fabrică tipul de diodă Zener compensată ROZ 82, A, B, cu tensiunea Vz de 6,2 V ±0,4 V la un curent de 50 mA; PdMax  = 400 mW; 
coeficientul de temperatură al acestei diode este sub 0,002%/°C pentru diode clasă A şi sub 0,001%/°C pentru diode clasă B.
În acest caz se poate uşor constata că un coeficient de tem­peratură de 0,002%/°C, corespunde la o creştere de 0,2% a ten­siunii Zener nominale 
cînd temperatura variază de la 25°C la 125°C ceea ce se traduce printr-o creştere de aproximativ 12 mV a tensiunii nominale de 6,2 V în intervalul de temperatură menţionat.

Folositi cu incredere produse romanesti in aceasta perioada de criza.

Link spre comentariu

Salutare colegi,

Am nevoie de ajutorul unui coleg din Bucuresti care ar fi dispus sa ridice niste produse de la userul DjLeco2021 (fiind valoare mai mica de 180 de lei DjLeco2021   nu trimite prin curier/posta).

Daca e cineva saritor, discutam prin PM.

Multumesc.

Link spre comentariu
La 05.03.2022 la 16:37, dumitrumy a spus:

Ce am gasit pe forum:

Le mai tin pana duminica seara, am numai 2 doritori pana acum.

Link spre comentariu

Problema mare o reprezinta faptul ca nu livrezi nicaieri inafara unei statiide metrou. 

In timp au fost mai multe repere pe care le-as fi dorit eu dar nu am cum ajunge pina la acea statie de metrou.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, sesebe a spus:

Problema mare o reprezinta faptul ca nu livrezi nicaieri inafara unei statiide metrou. 

In timp au fost mai multe repere pe care le-as fi dorit eu dar nu am cum ajunge pina la acea statie de metrou.

Cine a dorit cu adevarat s-a descurcat. Unii au folosit firme de curierat iar altii au gasit colegi/ rude in Buc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări