dumitrumy Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 (editat) Aparatul de masura si ap. video au fost ridicate de &florinmar >>>>>>>> Au ramas circuitele integrate si condensatorii. Editat Decembrie 14, 2021 de dumitrumy Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Sînt interesat și dacă mai este valabil, aș dori reperul acesta : 74LS193---------10 buc Și numai să plătesc (în cont) contravaloarea, transportul, ambalajul și deranjul. Și numai dacă puteți expedia prin poșta română. Mulțumesc ! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Toate anunturile mele sunt insotite de specificarea faptului ca doresc doar cu predare personala. Nu trimit prin posta. Si nu inteleg ce contravaloare poate avea ceva de la donatii. Cand am donat 50 MAB356 la Oradea/ Arad a trimis curierul la usa, deci a fost tot o predare personala (prin intermediar). Link spre comentariu
d-david Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Buna seara, daca ajuta ma pot duce eu la userul dumitrumy si le pun la posta pentru deneinvins. Dati-mi mesaj daca doriti. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Acum 8 minute, d-david a spus: Buna seara, daca ajuta ma pot duce eu la userul dumitrumy si le pun la posta pentru deneinvins. Dati-mi mesaj daca doriti. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 (editat) Acum 17 minute, d-david a spus: Buna seara, daca ajuta ma pot duce eu la userul dumitrumy si le pun la posta pentru deneinvins. Dati-mi mesaj daca doriti. Exista un singur raspuns: foarte ajuta! EDIT: aceleasi aplauze ca mai sus. Editat Decembrie 14, 2021 de dumitrumy Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Mulțumesc foarte mult ! Am trimis PM userului d_david. Prin aceasta, sper să nu deranjez (sau să abuzez) prea mult. Link spre comentariu
florinmar Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Multumesc user dumitrumy Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 14, 2021 Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Exista serviciul www.colete-online.ro prin care poti trimite colete alegind dintre mai multe servicii de curierat. Serviciul iti permite sa alegi dintre citiva curieri, functie de pret si evaluarea serviciului. Dezavantajul consta in faptul ca trebuie platit prin card transportul, in momentul in care faci comanda pentru curier. Avantajul consta in faptul ca poti comanda un curier care sa preia coletul de la orice adresa. Altfel spus, destinatarul poate comanda un curier care sa preia coletul de la expeditor, ceea ce mi se pare comod in cazul unei donatii. E necesara o oarece comunicare intre destinatar si expeditor, pentru ca sint solicitate dimensiunile si greutatea coletului, precum si intervalul orar in care poate fi preluat coletul de catre curier Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Pachetul cu integratele : 74LS193---------10 buc, a ajuns în bune condiții. În pachet am găsit și alte integrate. Multe. Mulțumesc foarte mult userilor @dumitrumy și @d-david pentru amabilitate, pentru materialele trimise și pentru tot efortul depus ! Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 am gasit niste scheme vechi, pre '90. La o prima vedere ar putea interesa colectionarii de aparate de radio si Spectrumuri. O parte dintre ele sint mai greu lizibile, ar trebui scanate si procesate, o parte sint desenate manual. Nu am timp/entuziasm sa stau sa le analizez si procesez. Daca exista un doritor, posteaza aici si in saptaminile urmatoare imi fac drum la posta si i le expediez gratis. Daca nu, ajung la reciclare. Link spre comentariu
dutu590 Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 interesat, ....putem discuta pe PM detaliile ? Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Acum 3 ore, dutu590 a spus: interesat, ....putem discuta pe PM detaliile ? desigur, dati-mi un mesaj Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 27, 2021 Partajează Postat Decembrie 27, 2021 schemele vor pleca dupa anul nou la dutu590. Link spre comentariu
tkdr Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Îmi pare rău, de obicei eu le doream, scanez și le recondiționez chiar greu lizibile, sunt persoana care are multă răbdare să scaneze la rezoluții mai mari de 400 doi pe gri, de obicei 500 doi âi chiar 600. Am recondiționat scheme și postat schema recondiționată de Gloria 4 în topicul creeat de d-l Șoldan - Caiete service - Vintage tranzistorizat. În caz că mai este cineva disponibil mă anunțați, urmăriți și topicul de acolo pt. scheme. Scuze de off-topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum