Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Acum 1 oră, yo2mhj a spus:

Nu mai contează, treaba lui, am trimis în aceeași zi trei colete, doi le-au ridica, al treilea... 

Era și fără costuri. 

Sa fie sănătos. 

În viitorul apropiat o sa mai fie ceva diode din astea, mai am ceva motorașe, mecanisme, electromagneti adunați de prin diferite "jucării", o sa le fac o poza, poate este cineva interesat. 

Bună seara! De diodele viitoare sunt interesat! Mulțumesc pentru amabilitate!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Kuki a spus:

Ar fi bine de stiut cine nu a ridicat donatia,

unii dintre noi nu pot face nici cumparaturi

din cauza indisponibilitatii de a trimite ...

Eu nu am ridicat donatia pentru ca a trebuit sa intru in izolare pentru ca ma imbolnavisem de covid. Am rezolvat misterul. 

Link spre comentariu
Acum 49 minute, M.Adrian a spus:

Eu nu am ridicat donatia pentru ca a trebuit sa intru in izolare pentru ca ma imbolnavisem de covid. Am rezolvat misterul. 

Putea ridica altcineva coletul, daca avea cartea de identitate a destinatarului.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, RJK a spus:

Putea ridica altcineva coletul, daca avea cartea de identitate a destinatarului.

Nu putea ridica altcineva coletul decat daca avea certificat verde cu schema completa de vaccin, a incercat singura persoana la care am putut apela si nu a putut intra pentru ca inca nu avea si a doua doza. Daca stam sa gasim motive sa ne dam in cap unii altora nu cred ca ajungem nicaieri. Bine ca au ajuns totusi diodele la altcineva si nu s-au pierdut prin buzunarul cuiva cum se mai intampla uneori cand se da retur la colete mici.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, M.Adrian a spus:

Nu putea ridica altcineva coletul decat daca avea certificat verde cu schema completa de vaccin, a incercat singura persoana la care am putut apela si nu a putut intra pentru ca inca nu avea si a doua doza. Daca stam sa gasim motive sa ne dam in cap unii altora nu cred ca ajungem nicaieri. Bine ca au ajuns totusi diodele la altcineva si nu s-au pierdut prin buzunarul cuiva cum se mai intampla uneori cand se da retur la colete mici.

Fapta s-a consumat, dar nu se cere nici un certificat verde sau de alta culoare la posta romana si cred ca la nici o firma de curierat.

1-Daca acel colet avea o valoare de 1000 lei, tot asa se gaseau scuze?

2-Expeditorul a platit 8 lei trimiterea si inca 8 lei returul, plus taxele de stationare la posta, plus timpul pierdut minim o ora.

Nimeni nu a dat in cap nimanui.

Editat de RJK
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Acum 16 ore, dumitrumy a spus:

Salut, macar pt traf si cutie ma gandesc ca ar folosi cuiva.

Doar predare personala.

IMG-20211201-175552-20.jpg

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Si un aparat cu instrumentul intrerupt, pt shunturi si comutator:

apa2.jpgapa1.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cam tarziu am vazut aparatul.

Am unul la functional la care mi-ar fi trebuit scala si tablita cu inscriptionarea si butonul .

functiilor.

apa2.jpg

214.jpg

Editat de mihail-cornel
Link spre comentariu
La 02.12.2021 la 12:19, florinmar a spus:

Daca nu scrii in afara citarii nu am cum sa vad textul. Eu am vazut ca in poza si nu intelegeam de fapt ce vrei. Iar un mesaj privat este mult mai sigur.

florinmar2.jpg

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

M-a atentionat altcineva ca le doresti dar ai scris in zona citarii si eu nu mi-am dat seama. 

Pune nr de telefon in MP si continuam dialogul. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări