NICA Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Acum 10 ore, ignotus52 a spus: Buna dimineata. Da,este disponibil. O zi buna. Va multumesc, v - am trimis mesaj pm Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 (editat) Donez tot ce se vede in poza, doar cu ridicare personala de la Leroy Merlin Bragadiru. Editat Octombrie 20, 2021 de meshteru_the_best Link spre comentariu
paulbt Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Buna ziua, Donez doua varfuri tip dalta de 2.4mm latime, le-am comandat de pe farnell impreuna cu o statie, dar nu se potrivesc deloc, sunt mai lungi si mai groase. Eu defapt comandasem unul de 1.6mm si unul de 2.4mm. Am facut cerere la farnell sa le returnez si ei mi-au spus ca mi-au trimis produse gresite, ca o sa-mi returneze banii pe card (2x 20 lei) si m-au indemnat sa le arunc. Dar eu m-am gandit sa le donez. Intre timp am dat comanda de pe tme de vreo 4 varfuri de la producatori diferiti si spre norocul meu 3 din ele se potrivesc. Varfurile nu au nimic stantat pe ele, baza are cam 7.5mm diametru exterior, 28mm lungime, iar lungimea totala e de vreo 45-46mm. Nu stiu la ce statii se potrivesc. Predare personala in Iasi sau trimit prin posta/curier cu plata in avans (costul transportului). MP sau 0723 63 23 10 Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 (editat) Se potrivesc la statiile chinezesti gen Gordak. Trebuie sa gasiti sa le donati in Iasi....altfel costa transportul mai mult decat varfurile. Editat Octombrie 25, 2021 de mac01 Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Daca le mai aveti , pot veni personal sa le iau Link spre comentariu
paulbt Postat Octombrie 27, 2021 Partajează Postat Octombrie 27, 2021 Ziua buna, cele 2 varfuri de mai sus nu mai sunt disponibile. Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Octombrie 28, 2021 Partajează Postat Octombrie 28, 2021 La 20.10.2021 la 8:26, meshteru_the_best a spus: Donez tot ce se vede in poza, doar cu ridicare personala de la Leroy Merlin Bragadiru. Inca valabile... Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Noiembrie 4, 2021 Partajează Postat Noiembrie 4, 2021 Au ajuns la mine,multumesc mult meshteru si elforum! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Valabile aproximativ 30 de diode D248B(5A,600V), sovietice. Au fost donate, nu s-a ridicat coletul. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Bună ziua! As fi interesat de diode! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 16 minute, Neagu Raul a spus: Bună ziua! As fi interesat de diode! Diodele pleacă la tine. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 1 oră, yo2mhj a spus: Valabile aproximativ 30 de diode D248B(5A,600V), sovietice. Au fost donate, nu s-a ridicat coletul. Cine n-a ridicat donația? Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 (editat) Nu mai contează, treaba lui, am trimis în aceeași zi trei colete, doi le-au ridica, al treilea... Era și fără costuri. Sa fie sănătos. În viitorul apropiat o sa mai fie ceva diode din astea, mai am ceva motorașe, mecanisme, electromagneti adunați de prin diferite "jucării", o sa le fac o poza, poate este cineva interesat. Editat Noiembrie 8, 2021 de yo2mhj Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Sunt eu interesat de motorase si electromagneti astept poze pe emai care vil trimit in mp, multumesc anticipat Link spre comentariu
Kuki Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Ar fi bine de stiut cine nu a ridicat donatia, unii dintre noi nu pot face nici cumparaturi din cauza indisponibilitatii de a trimite ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum