Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Buna ziua,

Donez doua varfuri tip dalta de 2.4mm latime, le-am comandat de pe farnell impreuna cu o statie, dar nu se potrivesc deloc, sunt mai lungi si mai groase. Eu defapt comandasem unul de 1.6mm si unul de 2.4mm. Am facut cerere la farnell sa le returnez si ei mi-au spus ca mi-au trimis produse gresite, ca o sa-mi returneze banii pe card (2x 20 lei) si m-au indemnat sa le arunc. Dar eu m-am gandit sa le donez. Intre timp am dat comanda de pe tme de vreo 4 varfuri de la producatori diferiti si spre norocul meu 3 din ele se potrivesc.

Varfurile nu au nimic stantat pe ele, baza are cam 7.5mm diametru exterior, 28mm lungime, iar lungimea totala e de vreo 45-46mm. Nu stiu la ce statii se potrivesc.

Predare personala in Iasi sau trimit prin posta/curier cu plata in avans (costul transportului). MP sau 0723 63 23 10

jHIHH4L.jpg

Link spre comentariu

Se potrivesc la statiile chinezesti gen Gordak. Trebuie sa gasiti sa le donati in Iasi....altfel costa transportul mai mult decat varfurile.

Editat de mac01
Link spre comentariu
La 20.10.2021 la 8:26, meshteru_the_best a spus:

Donez tot ce se vede in poza, doar cu ridicare personala de la Leroy Merlin Bragadiru.

20211020-181751.jpg

Inca valabile...

Link spre comentariu

Nu mai contează, treaba lui, am trimis în aceeași zi trei colete, doi le-au ridica, al treilea... 

Era și fără costuri. 

Sa fie sănătos. 

În viitorul apropiat o sa mai fie ceva diode din astea, mai am ceva motorașe, mecanisme, electromagneti adunați de prin diferite "jucării", o sa le fac o poza, poate este cineva interesat. 

Editat de yo2mhj
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări