dumitrumy Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Poate se pot imparti la mai multi. ATENTIE! Se predau personal. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 14 minute, dumitrumy a spus: ATENTIE! Se predau personal. Nu se poate dacă plătesc eu pentru curier? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Pai curierului nu-i predau personal? Nu am folosit sistemul pana acum dar nu conteaza cine vine la usa. Nu prea am talent sa fac pachetele, poate au si ei niste reguli de dimensiuni, protectie, marcaj. Asa cu casetofonul a venit cineva la usa, l-a luat in brate si a plecat. Deranj? 30 secunde! Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Bun, putem vorbi în privat pentru adresă? Link spre comentariu
cipcirip Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 ,Asa cu casetofonul a venit cineva la usa, l-a luat in brate si a plecat. Deranj? 30 secunde!" Mulțumesc, multă sănătate ! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 1 oră în urmă, Neagu Raul a spus: Bun, putem vorbi în privat pentru adresă? Pai am spus sa nu ne grabim, sa vada mai multi anuntul. Nu mi se pare corect ca unul sa ia 50 buc si altul nimic. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Ok, nici o problemă Să îmi spuneți doar când vă hotărâți să îl trimiteți ca să știu cui las banii pentru curier! Mulțumesc! Link spre comentariu
vera Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 (editat) Doresc si eu 15 buc. MAB 356 Discutam pe mp. Multumesc Editat Septembrie 20, 2021 de vera Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Cateva bucati as dori si eu...vreo 2-3 bucati....dar cu timpul stau foarte rau! Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Daca se dorește, le iau eu pe toate 50 prin curier după care trimit domnului @mac01 coletul cu factaj cum știu că dorește iar domnului @vera prin ce metodă vrea, ca să nu mai stați dumneavoastră sa faceți 3 colete. Dar doar dacă doriți Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Cum acest forum a fost unul extrem de primitor iar cum eu deja am un anumit surplus de piese pe care nu le folosesc am de gând să dau înapoi către comunitate Donez: -diode în pachetul to-220 -tranzistori de putere -3 diode nemarcate (probabil F107 dar nu știu) -tiristori în pachetul to-220/to-5 -3 relee nedezlipite de pe plăcile lor -8 condensatori mai mari Sper să fie de folos cuiva! Link spre comentariu
GMCD Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Daca le puteti trimite prin posta, le doresc eu. Bineinteles cu achitarea de catre mine a costului transportului, eventual mi-ar fi mai usor daca puteti trimite prin serviciul Prioripost al Postei Romane cu plata ramburs. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Continuam pe privat! Link spre comentariu
alli 51 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Donez o bicicleta fetita. Anvelopa spate ar trebui schimbata, este uzata... Predare personala Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 21 ore, alli 51 a spus: Predare personala Nu ar fi rau sa treci si locatia la profil, pt eventualii doritori din zona. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum