Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Pai curierului nu-i predau personal? Nu am folosit sistemul pana acum dar nu conteaza cine vine la usa. Nu prea am talent sa fac pachetele, poate au si ei niste reguli de dimensiuni, protectie, marcaj. Asa cu casetofonul a venit cineva la usa, l-a luat in brate si a plecat. Deranj? 30 secunde!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Neagu Raul a spus:

Bun, putem vorbi în privat pentru adresă?

Pai am spus sa nu ne grabim, sa vada mai multi anuntul. Nu mi se pare corect ca unul sa ia 50 buc si altul nimic. 

Link spre comentariu

Daca se dorește, le iau eu pe toate 50 prin curier după care trimit domnului @mac01 coletul cu factaj cum știu că dorește iar domnului @vera prin ce metodă vrea, ca să nu mai stați dumneavoastră sa faceți 3 colete. 

Dar doar dacă doriți 

Link spre comentariu

Cum acest forum a fost unul extrem de primitor iar cum eu deja am un anumit surplus de piese pe care nu le folosesc am de gând să dau înapoi către comunitate

Donez:

-diode în pachetul to-220

-tranzistori de putere

-3 diode nemarcate (probabil F107 dar nu știu)

-tiristori în pachetul to-220/to-5

-3 relee nedezlipite de pe plăcile lor

-8 condensatori mai mari

YMLiltP.jpg

fYM75jh.jpg

LA3Oljr.jpg

S1nZAF3.jpg

oKC0GSI.jpg

DKujbJm.jpg

Sper să fie de folos cuiva!

Link spre comentariu

Daca le puteti trimite prin posta, le doresc eu.

Bineinteles cu achitarea de catre mine a costului transportului, eventual mi-ar fi mai usor daca puteti trimite prin serviciul Prioripost al Postei Romane cu plata ramburs.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări