Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

Se pare ca 5 si 6 le doreste @florinmar Am discutat cu dumnealui pe MP.

Ii rog pe destinatarii confirmati sa-mi lase un numar de telefon pe MP. Ii voi suna eu si vom stabili detaliile.

Ca sa recapitulez:

1, 2, 3 vor merge la @yo9hrb

4 va merge la @mihail-cornel

5, 6 vor merge la @florinmar

Daca cineva se razgandeste, nu e nicio suparare, va rog doar sa-mi spuneti, ca sa le scot din nou pe taraba.

Va multumesc tuturor pentru interes.

Editat de cirip
Link spre comentariu

Bună ziua, m-am inscris pe forum pentru ca sa ofer un RR Bucur 8 cu boxe pentru cine il dorește si l-ar putea ridica personal din Cluj-Napoca. 

Link spre comentariu

Bună ziua !

Dacă aveți placi cu componente electronice sau componente electronice , indiferent de vechime , pe care nu le mai folosiți deloc și vor lua drumul pubelei de gunoi , vă rog să nu le aruncați . Le iau eu deoarece îmi sunt de folos , sunt și începător și realizez montaje modeste care mă ajută enorm . Însă dacă se poate doar plăcile din aparate ... nu-mi permit să plătesc transportul de aparate mari , voluminoase (plăcile sunt mai ușoare) .  Plătesc transportul prin poștă evident , sunt din Timișoara 

P.S. - Sper că n-am supărat pe nimeni dar nu-mi permit să cumpăr piese noi ... mult prea scumpe pentru situația mea

O zi bună și multă sănătate vă doresc ! 

Editat de audio1984
Link spre comentariu
On 7/9/2021 at 9:15 PM, Mirceat said:

Aparatul este rezervat pentru ridicare personala. Am sa anunt aici starea tranzactiei,cand apar noutăți. 

Bucur 8 a fost preluat de către @TITY.A.

Mulțumesc pentru facilitarea acestei tranzacții. 

Link spre comentariu

Va salut,

In continuare disponibile:

1. Calculator LB/881 in cutie artizanala, cu sursa de alimentare. Nu are tastatura. Iesire pe mufa BNC, modulator RF.
  2. Calculator PC-XT Olivetti PCS86. Mai jos poza reala a panoului frontal. L-am folosit la paket radio prin anii '90. Nu cunosc starea curenta. Nu l-am bagat in priza de mai bine de 20 de ani.

olivetti_PCS86.thumb.JPG.cb9b3e87991e7239c067e0162a7dd0d0.JPG

Info despre calculator: https://www.seasip.info/VintagePC/pcs86.html

Numai ridicare personala in Bucuresti, zona Titan/ Balta Alba. Nu ma incurc cu firme de curierat.

Editat de cirip
Link spre comentariu

Se doneaza piese pentru reconditionat aparate vechi.

Cu regret va rog nu solicitati colet

IMG-20210719-082526.jpg

IMG-20210719-082516.jpg

Editat de mihail-cornel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări