cirip Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) Se pare ca 5 si 6 le doreste @florinmar Am discutat cu dumnealui pe MP. Ii rog pe destinatarii confirmati sa-mi lase un numar de telefon pe MP. Ii voi suna eu si vom stabili detaliile. Ca sa recapitulez: 1, 2, 3 vor merge la @yo9hrb 4 va merge la @mihail-cornel 5, 6 vor merge la @florinmar Daca cineva se razgandeste, nu e nicio suparare, va rog doar sa-mi spuneti, ca sa le scot din nou pe taraba. Va multumesc tuturor pentru interes. Editat Iulie 6, 2021 de cirip Link spre comentariu
Mirceat Postat Iulie 9, 2021 Partajează Postat Iulie 9, 2021 Bună ziua, m-am inscris pe forum pentru ca sa ofer un RR Bucur 8 cu boxe pentru cine il dorește si l-ar putea ridica personal din Cluj-Napoca. Link spre comentariu
Kuki Postat Iulie 9, 2021 Partajează Postat Iulie 9, 2021 As fi interesat de Bucur [email protected] Link spre comentariu
Mirceat Postat Iulie 9, 2021 Partajează Postat Iulie 9, 2021 36 minutes ago, Kuki said: As fi interesat de Bucur [email protected] Puteți sa îl ridicați din Cluj? Link spre comentariu
Mirceat Postat Iulie 9, 2021 Partajează Postat Iulie 9, 2021 Aparatul este rezervat pentru ridicare personala. Am sa anunt aici starea tranzactiei,cand apar noutăți. Link spre comentariu
audio1984 Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 (editat) Bună ziua ! Dacă aveți placi cu componente electronice sau componente electronice , indiferent de vechime , pe care nu le mai folosiți deloc și vor lua drumul pubelei de gunoi , vă rog să nu le aruncați . Le iau eu deoarece îmi sunt de folos , sunt și începător și realizez montaje modeste care mă ajută enorm . Însă dacă se poate doar plăcile din aparate ... nu-mi permit să plătesc transportul de aparate mari , voluminoase (plăcile sunt mai ușoare) . Plătesc transportul prin poștă evident , sunt din Timișoara P.S. - Sper că n-am supărat pe nimeni dar nu-mi permit să cumpăr piese noi ... mult prea scumpe pentru situația mea O zi bună și multă sănătate vă doresc ! Editat Iulie 11, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
Mirceat Postat Iulie 13, 2021 Partajează Postat Iulie 13, 2021 On 7/9/2021 at 9:15 PM, Mirceat said: Aparatul este rezervat pentru ridicare personala. Am sa anunt aici starea tranzactiei,cand apar noutăți. Bucur 8 a fost preluat de către @TITY.A. Mulțumesc pentru facilitarea acestei tranzacții. Link spre comentariu
TITY.A Postat Iulie 13, 2021 Partajează Postat Iulie 13, 2021 Acum 8 ore, Mirceat a spus: Bucur 8 a fost preluat de către @TITY.A. Mulțumesc pentru facilitarea acestei tranzacții. Ma bucur ca am avut onoarea sa va cunosc. Multumesc mult! Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 (editat) Va salut, In continuare disponibile: Calculator LB/881 in cutie artizanala, cu sursa de alimentare. Nu are tastatura. Iesire pe mufa BNC, modulator RF. Calculator PC-XT Olivetti PCS86. Mai jos poza reala a panoului frontal. L-am folosit la paket radio prin anii '90. Nu cunosc starea curenta. Nu l-am bagat in priza de mai bine de 20 de ani. Info despre calculator: https://www.seasip.info/VintagePC/pcs86.html Numai ridicare personala in Bucuresti, zona Titan/ Balta Alba. Nu ma incurc cu firme de curierat. Editat Iulie 14, 2021 de cirip Link spre comentariu
Hawkuletz Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Va salut! Sunt interesat de ambele, daca mai sunt disponibile. Am trimis MP. Multumesc Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 OK, rezervate ptr. @Hawkuletz. Link spre comentariu
xaxa Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Acum 20 ore, cirip a spus: Info despre calculator: https://www.seasip.info/VintagePC/pcs86.html cu scuze de OFFTOPIC interesante discutiile din linkul respectiv, despre vremurile de mult apuse. desi multi dintre cei de acolo se prezinta ca fiind destul de in virsta, par sa fi trait in alta Romanie Link spre comentariu
alexfloca Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Si eu sunt interesat de lb/881 si olivetti. Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 17, 2021 Partajează Postat Iulie 17, 2021 Va salut, Multumesc tuturor pentru interes. Toate aparatele au ajuns la noii posesori. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iulie 19, 2021 Partajează Postat Iulie 19, 2021 (editat) Se doneaza piese pentru reconditionat aparate vechi. Cu regret va rog nu solicitati colet Editat Iulie 19, 2021 de mihail-cornel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum