Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

La 27.06.2021 la 13:08, Dj_Dog a spus:

Inca valabila, cine s-a interesat prima data nu a mai dat nici un semn, astazi mai sunt valabile apoi vor lua drumul ghenei

Doar predare personala!

Daca mai este valabil sunt interesat !

Link spre comentariu

Donez 2 laptopuri HP. Nu au HDD, memorii, sursa alimentare, unul din ele fără baterie. Unul din el știu ca funcționa... Momentan nu pot sa atasez poze. Preferabil in București, zona Faur4 / Titan. 

Link spre comentariu
Acum 5 minute, alli 51 a spus:

Donez 2 laptopuri HP. Nu au HDD, memorii, sursa alimentare, unul din ele fără baterie. Unul din el știu ca funcționa... Momentan nu pot sa atasez poze. Preferabil in București, zona Faur4 / Titan. 

Ambele sunt Pavilion dv6

Link spre comentariu

Va salut,

Donez urmatoarele:

1. Magnetofon Majak-205 (nefolosit de 25 de ani)
  2. Magnetofon Tesla B4 (nefolosit de 30 de ani)
  3. Radioreceptor vintage Philips Annette Automatic L5D52T (necesita reparatii, dar nu e maltratat; asa arata pe radiomuseum: https://www.radiomuseum.org/r/philips_annette_automatic_l5d52t.html
  4. Multimetru analogic Vielfachmesser III (functional, in cutie, cu manual de utilizare si schema)
  5. Calculator LB/881 in cutie artizanala, cu sursa de alimentare
  6. Calculator PC-XT anii '90. Cred ca e Olivetti, dar nu sunt sigur. E destul de micut.

Numai ridicare personala in Bucuresti, zona Titan.

Daca exista interes, pot sa pun si poze. Daca nu, la reciclare cu ele! :84

Editat de cirip
Link spre comentariu

Multumesc pentru amabilitate si disponibilitate!.... să așteptăm părerea d-lui cirip, observ ca s-a înscris și colegul mihail-cornel la acest multimetru... PS. A venit și răspunsul!... e in regulă d-le cirip!  Toate cele bune! 

Editat de flomar60
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări