sflorian Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 La 27.06.2021 la 13:08, Dj_Dog a spus: Inca valabila, cine s-a interesat prima data nu a mai dat nici un semn, astazi mai sunt valabile apoi vor lua drumul ghenei Doar predare personala! Daca mai este valabil sunt interesat ! Link spre comentariu
alli 51 Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Donez 2 laptopuri HP. Nu au HDD, memorii, sursa alimentare, unul din ele fără baterie. Unul din el știu ca funcționa... Momentan nu pot sa atasez poze. Preferabil in București, zona Faur4 / Titan. Link spre comentariu
alli 51 Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Acum 5 minute, alli 51 a spus: Donez 2 laptopuri HP. Nu au HDD, memorii, sursa alimentare, unul din ele fără baterie. Unul din el știu ca funcționa... Momentan nu pot sa atasez poze. Preferabil in București, zona Faur4 / Titan. Ambele sunt Pavilion dv6 Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Acum 1 oră, alli 51 a spus: Ambele sunt Pavilion dv6 Acestea ma intereseaza pe mine. Aveti PM. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 30, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2021 daca nu le ia mihai-cornel sunt eu interesat de ele, cred ca suntem vecini ca si eu tot pe aici stau Link spre comentariu
alli 51 Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Momentan este rezervat pt dl Mihail-Cornel. Link spre comentariu
alli 51 Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 Au fost luate de dl Mihail-Cornel Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) Va salut, Donez urmatoarele: Magnetofon Majak-205 (nefolosit de 25 de ani) Magnetofon Tesla B4 (nefolosit de 30 de ani) Radioreceptor vintage Philips Annette Automatic L5D52T (necesita reparatii, dar nu e maltratat; asa arata pe radiomuseum: https://www.radiomuseum.org/r/philips_annette_automatic_l5d52t.html Multimetru analogic Vielfachmesser III (functional, in cutie, cu manual de utilizare si schema) Calculator LB/881 in cutie artizanala, cu sursa de alimentare Calculator PC-XT anii '90. Cred ca e Olivetti, dar nu sunt sigur. E destul de micut. Numai ridicare personala in Bucuresti, zona Titan. Daca exista interes, pot sa pun si poze. Daca nu, la reciclare cu ele! Editat Iulie 6, 2021 de cirip Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Daca nu s-a inscris nimeni si se pot ridica sambata/ duminica, ma abonez eu la primele 3 puncte. Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Sigur, sunteti primul doritor. 1,2,3 sunt ale dvs., daca nu va razganditi pana in weekend. Luam legatura vineri pe MP pentru detalii. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 M-asfi înscris eu la multimetrul Vielvachmesser III.... din pacate, nu sunt din Bucuresti.... ... spor! Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) Punctul 4 il vreau eu. Aveti PM. Editat Iulie 6, 2021 de mihail-cornel Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) Solicitarea d-lui @mihail-cornel este ferma. Pct 4 merge la dumnealui. Va rog sa nu va suparati @flomar60 Editat Iulie 6, 2021 de cirip Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) Multumesc pentru amabilitate si disponibilitate!.... să așteptăm părerea d-lui cirip, observ ca s-a înscris și colegul mihail-cornel la acest multimetru... PS. A venit și răspunsul!... e in regulă d-le cirip! Toate cele bune! Editat Iulie 6, 2021 de flomar60 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum