minimals Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Salut, Am facut curatenie prin hobby-uri si am de donat un pachet ce contine: - sursa alimentare PC - charger telefon siemens (out: 5V, 0.4A) - alimentator laptop (cred ca acer) - out 19V, 3.2A - mp3 player portabil - handsfree samsung - nu stiu ce conector e - placi de test cu compnente pe ele: comutatoare, leduri, tranzostoare, surse de tensiue, max232, un pic, etc Daca e cineva interesat, dati un PM. Doar pentru Bucuresti. servus.mai aveti alimentatorul de laptop si placile de test? Link spre comentariu
traianpop Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Cui doreste, ii ofer o colectie de scheme tv pe hartie.. Colectia consta in 4-5 mape plastic, 4-5 ordinatoare coperti carton, cateva reviste... Pe cat posibil schemele le-am grupat dupa fabricanti, unele care le-am primit mai tarziu au intrat in alta mapa... TOATE SUNT PENTRU TELEVIZOARE CRT, si vechi si relativ noi. In pachet va fi si un bonus, daca se poate numi asa, ramane la intelegere cu ''cumparatorul'' daca il doreste; Pachetul ar fi in jur de 5 kg, doritorul alege curieratul dorit si plateste transportul. Pentru domnul moderator: -stiu ca regulamentul impune sa postam poze, dar in acest caz ar trebui sa impanzesc peretii si pardoseala de cateva ori, sa le fac poze. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Pozele la donatii sunt facultative. Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 sunt interesat de donatia colegului trainpop .eu sunt din botosani si prefer posta romana ..ramburs ..e ok pt dumnealui ? Link spre comentariu
traianpop Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 sunt interesat de donatia colegului trainpop .eu sunt din botosani si prefer posta romana ..ramburs ..e ok pt dumnealui ? Deocamdata colectia e rezervata, in urma unui mesaj privat primit aseara. Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Donatie: un monitor HP91 de 19" CRT + un set de boxe Genius. Doar in Tecuci, la iesirea inspre Galati. Link spre comentariu
traianpop Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Colectia de scheme va pleca la domnul Ionel Sima, judetul Constanta. Link spre comentariu
mishu_g Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 O bucata de multimetru E0302 L-am luat pe o bere de la fier vechi !!! Unul din digiti este spart din pacate. Imi rezerv dreptul de a alege cui il donez !!! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 daca se poate trimite la maramures l-as vrea eu bine inteles platesc posta Link spre comentariu
mishu_g Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 O bucata de multimetru E0302 L-am luat pe o bere de la fier vechi !!! Unul din digiti este spart din pacate. Imi rezerv dreptul de a alege cui il donez !!! Relicva pleaca la colegul nostru pop_ady44 Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 a sosit in cele mai bune conditi multumesc donatorului sper sa reusesc sa restaurez din 2 unu Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Donez, doua parate foto FUJIFILM MX-1200 1.3 Mega pixels, fara card. Se alimenteaza cu 4 baterii R6 (AA). Transportul il priveste pe cel care le doreste, in Bucuresti gratis cu predare personala la punct fix de intalnire. Editat Septembrie 19, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Buna ziua. As dori eu aparatele daca se poate. Multumesc. Editat Septembrie 19, 2015 de edisitaru Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 @edisitaru, de unde esti?, ca nu ai nimic trecut la profil? Ai PM. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 se poate imparti? unu cu unu ? ca vreau si eu unul; Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum