Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

donez cutie cu electronice ( placi, surubaraie, rezistente de putere si ce o mai fi pe acolo amestecate)

doar predare personala

y7YgNIy.jpg

Editat de Dj_Dog
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Dj_Dog a spus:

donez cutie cu electronice ( placi, surubaraie, rezistente de putere si ce o mai fi pe acolo amestecate)

doar predare personala

y7YgNIy.jpg

Le vreau eu!

Link spre comentariu

imi pare rau momentan sunt rezervate unui alt coleg care a trimis mesaj privat acum o ora aprox

daca nu le ia dansul vor ajunge la dvs

Link spre comentariu
La 10.06.2021 la 22:06, M.Adrian a spus:

Donez cateva tunere tv si transformatoare de linii recuperate. Nu stiu daca sunt defecte sau nu si nu cunosc numele sasielor de pe care provin. Inafara de 3 tunere, toate au eticheta pe ele.

https://postimg.cc/gallery/P89B50g

Daca nu le doreste nimeni pana maine-poimaine vor ajunge la gunoi/ reciclare.

Link spre comentariu

Donez carcase PC goale. Sunt in stare buna dar au prins praf. Nu pot expedia din lipsa de timp, deci, numai cu ridicare directa din Mosnita Veche, Jud Timis.

smKOb44.jpg

Link spre comentariu
La 19.06.2021 la 10:35, Dj_Dog a spus:

doar predare personala

y7YgNIy.jpg

Inca valabila, cine s-a interesat prima data nu a mai dat nici un semn, astazi mai sunt valabile apoi vor lua drumul ghenei

Doar predare personala!

Link spre comentariu
Acum 46 minute, Dj_Dog a spus:

Inca valabila, cine s-a interesat prima data nu a mai dat nici un semn, astazi mai sunt valabile apoi vor lua drumul ghenei

Doar predare personala!

V-am trimis MP.

Link spre comentariu

legat de placi sunt iar rezervate pot cineva local daca nu se dau asa vor pleca prin posta la unalt coleg, ambii si-au aratat interesul prin mesaje private

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări