bozenai Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Dacă se poate să adaugati:Telecomanda noua cu baterie.....Mulțumesc! Link spre comentariu
adydep Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Acum 50 minute, bozenai a spus: Dacă se poate să adaugati:Telecomanda noua cu baterie.....Mulțumesc! Ok, adăugat! Link spre comentariu
Lonerider Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 (editat) Donez un magnetofon Unitra ZK-145, INCOMPLET. Lipsuri: - toate tuburile, - rola intermediară, - cap de redare. Înaintea descompletării, magnetofonul a fost funcţional. Piesele enumerate mai sus le-am folosit la alte proiecte. Prefer ridicare personală, din Alba Iulia, deoarece nu am posibilitate de coletare în siguranţă, în vederea transportului (numai) prin curier rapid sau nu-mi asum eventuale deteriorări ale continutului coletului Eventualii doritori rog să se anunţe aici, in topic, primul venit - primul servit. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/K8TVgV4/c1d873f1 Editat Mai 11, 2021 de Lonerider Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Salut @Lonerider ! Aș dori să iau eu magul Unitra. Dacă are și microfonul, cu atât mai bine. O să te contactez în privat pentru preluare din Alba Iulia. O zi bună ! Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 2 ore, Lonerider a spus: Donez un magnetofon Unitra ZK-145, INCOMPLET. Lipsuri: - toate tuburile, - rola intermediară, - cap de redare. Înaintea descompletării, magnetofonul a fost funcţional. Piesele enumerate mai sus le-am folosit la alte proiecte. Prefer ridicare personală, din Alba Iulia, deoarece nu am posibilitate de coletare în siguranţă, în vederea transportului (numai) prin curier rapid sau nu-mi asum eventuale deteriorări ale continutului coletului Eventualii doritori rog să se anunţe aici, in topic, primul venit - primul servit. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/K8TVgV4/c1d873f1 Cine ia acest magnetofon îl ajut și eu cu majoritatea pieselor Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 @florinmaraș fi foarte bucuros ! O să te contactez în privat. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Ceva lampi s-ar putea sa se gaseasca si la mine. Asta daca doresti sa-l restaurezi. Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Sigur că doresc. O să-l restaurez. O să te contactez în mesaj privat după ce rezolv preluarea magului. Mulțumesc ! Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 42 minute, Caius Calin Buta a spus: Sigur că doresc. O să-l restaurez. O să te contactez în mesaj privat după ce rezolv preluarea magului. Mulțumesc ! Ok așteapt Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 Donez 3 multi metru pentru piese display ect Link spre comentariu
Kuki Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 Le-as lua eu, multumesc. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 Acum 1 oră, florinmar a spus: Donez 3 multi metru pentru piese display ect Daca sunt analoge ma intereseaza. Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 13, 2021 Partajează Postat Mai 13, 2021 Acum 16 ore, Kuki a spus: Le-as lua eu, multumesc. Da ok dami mesaj privat Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Miezuri toroidale, de preferat direct de la mine fiindca sunt grele: Link spre comentariu
tavipop Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Aveti MP pentru toroidalul de jos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum