deneinvins Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 CI de audio, digitale și altele, recuperate din aparatură funcțională. Mai este o grămadă de componente ce nu apare în imagine, dar printre ele sînt și defecte. Numai cu ridicare directă. Nu pot expedia. Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Donez doua difuzoare sovietice modelul 25gdn-1-8 8ohmi, ambele au bobinele defecte. http://ldsound.ru/25-gdn-1-8-10-gd-34-80/ Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Radio Terris, în stare de funcționare. Se poate prinde și în mobilierul de bucătărie. Conține ceas, alarmă, locaș pentru baterii. Numai cu ridicare directă. Nu pot expedia. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Buna ziua, daca aveti drum prin Iasi pot lua eu radioul. Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 - Incintă acustică pentru frecvențe joase, fără ornamente. Difuzor cu două înfășurări de cîte 4 ohm. Conține material fonoabsorbant. Funcțională. - Incintă acustică pentru frecvențe joase. Difuzor cu o înfășurare. Conține tub reflex. Funcțională. Numai cu ridicare directă. Nu pot expedia. Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Pachetul cu CI prezentat mai sus nu mai este valabil. Radio adjudecat de userul @M,Adiran. Link spre comentariu
Barbaro Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Domnule cer scuze, dar incintele i-mi fac cu ochiul, asa ca fie ce o fi, ma inscriu, dacă sant disponibile vorbim. Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Incintele adjudecate de userul @Barobaro. Vă aștept să le ridicați ! Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 (editat) - Tuner din combina Miniturn Electronica. Complet. Necesită revizie. Prefer ridicare directă. Editat Aprilie 8, 2021 de deneinvins adăugare imagine Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Daca se poate trimite cu posta, m-as abona eu. Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 OK ! Adjudecat. Adresa prin MP. Link spre comentariu
imreberes Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Pt @meshteru_the_best Doresc eu cele doua difuzoare. Donez doua difuzoare sovietice modelul 25gdn-1-8 8ohmi, ambele au bobinele defecte. Editat Aprilie 9, 2021 de imreberes Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Acum 11 ore, imreberes a spus: Pt @meshteru_the_best Doresc eu cele doua difuzoare. Donez doua difuzoare sovietice modelul 25gdn-1-8 8ohmi, ambele au bobinele defecte. Imi pare rau sa va dezamagesc insa vor ajunge la Claudiu Urban. Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Donez calculator HP-CZC6415HG8, cu sursa defectă, fără HDD și fără CD-rom. În rest complet și funcțional. Numai cu ridicare directă. Link spre comentariu
catalinu Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Donez casetofon auto CORINA, vechi, stereo, stabilizarea turatiei este cu bec cu incandescenta, functional (din cate stiu), necesita curele. Aspect impecabil, lipsa buton volum. Nu am detinut niciodata carcasa superioara, se da ca atare. Fabricat de ELECTRO MURES in anii 80, totul original in el, nesurubarit (n-a fost nevoie). Sunt piese istorice si n-as cam vrea sa le arunc la cos. Cine il doreste plateste transportul sau vine personal in Voluntari (ILFOV) sa il ia. 0744.13.89.16 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum