MishuL Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Salut! Am dus cateva in RO dar nu am apucat sa le trimit. Daca vrei cumva mai multe sa-mi zici- acum sunt in Frantza, pot sa mai iau din cutioara in care le am. Posta vad ca e ieftina, 1,2 lei plus 1,2 lei pt fiecare kg, deci va fi vorba de 2-3 lei (am trimis un colet gigantic cu trandafiri cu doar 9,60 lei), nu tre' sa-mi dai banii, dar sa-mi ceri doar cat si daca ai nevoie- valabil pt toata lumea... Link spre comentariu
leo 17 Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 daca se poate trimite eu va raman dator transportul il achit eu Link spre comentariu
mirceacra Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Donez si eu un Multimetru analogic YX-960TR nou nout in cutie, achizitionat de mine mai demult si nefolosit, pentru persoane din Iasi cu care ma voi intalni personal. Mircea 0744583335 [email protected] Link spre comentariu
vitriol74 Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 (editat) pentru o persoana dornica sa invete, pasioanata de electronica, ofer gratuit colectia revistei "Tehnium" vreau sa eliberez spatiul ( mereu insuficient ) din sertarele biroului, si pana la urma am hotarat ca este timpul sa ma despart de colectia care mi-a facut mai interesanta adolescenta si prima parte a tineretii colectia este aproape completa ( sunt cateva numere lipsa in diferiti ani ) starea este acceptabila... costurile doritorului (exista asa ceva ) se rezuma la cheltuielile de ambalat si transport astept cereri, cu o mentiune: oferta valabila doar cateva zile...apoi ...remat Editat Iunie 25, 2015 de vitriol74 1 Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 @vitriol74 am mutat eu oferta de donatie a Dvs aici avand in vedere ca acest toopic este special creeat pentru donatii, si este ca atare si "pinned" adica "lipicios"... Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Va salut.M-ar interesa colecția de reviste Tehnium.Aveți MP curatele de contact.Stimă. Link spre comentariu
relucavnic Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Donez si eu 3 cutii pline cu placi recuperate din telvizoare si/sau monitoare. As dori sa vina doritorul pentru a le ridica personal fiind grele si voluminoase. Link spre comentariu
vitriol74 Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Revistele au plecat azi catre @Marcel dinulica Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 (editat) Donez si eu un Multimetru analogic YX-960TR nou nout in cutie, achizitionat de mine mai demult si nefolosit, pentru persoane din Iasi cu care ma voi intalni personal. Mircea 0744583335 [email protected] Daca il mai deti il doresc eu pentru o redonare unui elev la liceul numaru5 Baia Mare la profil electro Platesc transport si deranj Editat Iunie 29, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
Vizitator cristi_an Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Salut, Am facut curatenie prin hobby-uri si am de donat un pachet ce contine: - sursa alimentare PC - charger telefon siemens (out: 5V, 0.4A) - alimentator laptop (cred ca acer) - out 19V, 3.2A - mp3 player portabil - handsfree samsung - nu stiu ce conector e - placi de test cu compnente pe ele: comutatoare, leduri, tranzostoare, surse de tensiue, max232, un pic, etc Daca e cineva interesat, dati un PM. Doar pentru Bucuresti. Link spre comentariu
Vizitator cristi_an Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 S-au rezervat primului venit. Revin daca nu se termina cu succes. Link spre comentariu
Neluc Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Se doneaza urmatoarele volume- -Radioreceptia az -Montaje electronice de vacanta -Constructii electronice pentru tinerii amatori -Stabilizatoare de tensiune -UTLM 1980 -Caleidoscop tehnic -Antene -Imprimari pe aparatura electronica -Amplificatoare reglabile -Maini de aur -Receptia de calitate tv -Privire in lumea informaticii -Construiti calculatoare electronice -Introducere in circuite electronice -Radioreceptoare de buzunar -Lipiturei in aparatura electronica -Ucenicul constructor -Electronica peste tot -O comoara din nimicuri -Caleidoscop audio -Do re mi electronic -Amplificatoare de frecventa foarte inalta -101 montaje electronice -Caleidoscop tehnic -Maini de aur -Receptoare tv in culori -Instalatii si echipamente -TV cu circuite integrate depanare -Indrumator pentru electronisti 3 volume -Tratat elementar de electricitate -Receptia tv la mare distanta -Masuratori electrice si electronice -Radiofonie pentru tineret -Statii de telecomanda pentru modele reduse -Electro abc -Electronica abc -Robotul -25 scheme cu tranzistori -Initiere in radioreceptoare -Croaziera cu vele -Recuperati si refolositi -Construiti un tv -Lucrari practice de depanare tv -Caiet service RUBIN 106 -TEHNIUM almanah toate Cartile se ridica personal din Bucuresti sect 5 cat mai repede posibil,nu trimit in tara ,relatii pe pm,multumesc.... Link spre comentariu
Neluc Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 S-au dat,multumesc elforum,toate bune...... Link spre comentariu
Mihai Popa Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Salut, Am gasit prin debara, acest tub de osciloscop rusesc: 7LO55I. Il am de la un fost coleg de munca si, la acel moment, aveam in plan sa realizez un ceas cu afizare pe tub catodic; nu am apucat sa fac ceba cu el. Poate vreun coleg de aici are nevoie de el. Tubul are blindajul metalic si cablul FIT. Nu l-am probat, insa la momentul cand l-am luat, colegul acela mi-a garantat ca este functional. Doresc sa il dau doar in Bucuresti cu predare personala, pentru ca este destul de fragil pentru a fi transportat in alta parte. In principiu il donez, insa daca considetati ca aveti ceva care va prisoseste, puteti face o oferta. Va multumesc, Mihai Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 o donatie off topic conform acestui forum - jucarii de plaja + animale din cauciuc + diverse daca se considera ca nu este potrivit pentru acest topic rog un administrator sa stearga topicul casete audio - unele din ele originale cumparate de mine. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum