filip01 Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 in sectorul 2 cam pe unde este locatia? Link spre comentariu
andrei23 Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 4 ore, mihail-cornel a spus: Donez (pentru cineva din Bucuresti)o cutie cu diferite electronice si electrice. Nu se pot transporta decat daca ai masina. Tel. in semnatura. Am ridicat eu acum 2 ore ladoiul (cutie?) cu piese. Sincer nu ma asteptam la atatea componente de valoare. Cand am vazut osciloscopul nu mi-a venit a crede Mii de multumiri. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 30, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 doar predare personala , cat mai rpd Link spre comentariu
PKP98 Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 1 oră în urmă, Dj_Dog a spus: doar predare personala , cat mai rpd Daca mai sunt valabile, luni as putea sa le ridic eu! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 30, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 (editat) In urma discutiei cu @PKP98 daca nu se da pana luni o va lu el, deci e valabila pana luni dupa masa Editat Ianuarie 30, 2021 de Dj_Dog Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 placile sunt inca valabile, pana maine la pranz, dupa le dau la tomberon Link spre comentariu
yo9gcc Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Donez urmatoarele carti, de preferat toate odata, daca ajung catre un club de copii si mai bine! Predarea personala in Buzau sau prin curier, plata transportului intra in responsabilitatea primitorului!!! Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Printre cărți se observă două cataloage IPRS. Le doresc eu și dacă este posibil, plătesc contravaloarea, transportul, ambalajul și deranjul. Restul datelor prin MP. Mulțumesc ! Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Nu știu cum să duc imagini prin MP, așa că arat aici cărțile care le vreau. Sînt cele încercuite cu roșu : Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Imaginile in mesageria privata se posteaza la fel ca pe forum. Link-uri directe postate in conversatie. Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Donez 4 ceasuri defecte (mecanice și electronice), primului user care se anunță aici și trimite prin MP adresa de expediere. Link spre comentariu
SKGXG Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Salut! Ceasurile le doresc eu! Multumesc! Punetile langa celelalte obiecte! Editat Februarie 8, 2021 de SKGXG Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Da. Ceasurile pleacă la userul SKGSG. Link spre comentariu
valica_d Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 La 07.02.2021 la 14:56, yo9gcc a spus: Donez urmatoarele carti, de preferat toate odata, daca ajung catre un club de copii si mai bine! Predarea personala in Buzau sau prin curier, plata transportului intra in responsabilitatea primitorului!!! Bună ziua! Dacă mai este valabil, doresc eu cărțile care-au mai rămas! Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Donez carcasa radiio dunarea fara componente caut tablita de aluminiu de sub clape Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum