Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donaţii

Dj_Dog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 31.07.2024 la 22:50, Mane a spus:

La radio se aud in mare parte reclame, asa ca donez acest radio, stare necunoscuta, estetic arata destul de bine, trimit cu dpd sau fan, plata la destinatie. Trimit cand gasesc cutie si timp.

Eventual postati un video cu el functionand, chiar sunt curios.

IMG_20240726_201949435.jpg

Vă salut,

Dacă nu s-a dat, sunt eu interesat.

Respecte,

Link spre comentariu
Acum 13 minute, elctropan a spus:

Vă salut,

Dacă nu s-a dat, sunt eu interesat.

Respecte,

Am precizat mai sus ca nu s-a trimis mesajul. Am revenit in privat cu un nou mesaj, acesta sper sa fie ok.

Chiar nu inteleg ce rost are postul dv. imediat dupa al meu....am observat ca ati mai facut asta si referitor la acel calculator de muzeu...

Sper sa fie reparabil, eu am casetofonul din aceeasi linie. Era functional, dar in timp s-au topit curelele...

Link spre comentariu
Acum 1 minut, carageae a spus:

Am precizat mai sus ca nu s-a trimis mesajul. Am revenit in privat cu un nou mesaj, acesta sper sa fie ok.

Chiar nu inteleg ce rost are postul dv. imediat dupa al meu....am observat ca ati mai facut asta si referitor la acel calculator de muzeu...

Sper sa fie reparabil, eu am casetofonul din aceeasi linie. Era functional, dar in timp s-au topit curelele...

Îmi cer scuze dl carageae,

Chiar nu am fost atent la ce s-a postat, eu am întrebat DACĂ nu s-a dat, s-au mai întâmplat cazuri.

Nu era intenţia mea să iau ceva înaintea altcuiva.

Deci, mă scuzaţi, dacă v-aţi simţit ofensat, nu am avut această intenţie.

O zi bună.

Link spre comentariu

@skaarj mulțumesc de pont, @rotten mulțumesc de donație, e fantastic ca a mai apărut un ce30.

Am reușit să îmi recuperez contul :) nu am mai intrat de mult aici. 

Va asigur că a ajuns pe mâini bune. Voi face o postare cu restaurarea și reparația. Din motive obiective,  "lucrările" vor începe probabil în 1-2 luni. 

Link spre comentariu
La 06.04.2024 la 16:10, dumitrumy a spus:

Se umplu de praf, cine doreste ceva - doar cu predare personala.

image.thumb.png.ea176e4812e26ae9edc9f0dab9194a67.png

Am vazut un anunt pe forum:

CITAT:  Orice carte -10 lei/buc., 8 lei/bucata cine le ia pe toate.

Daca gratis nu le doriti, pun pretul de 1 leu bucata. Cine le ia pe toate, 80 bani bucata.

Stai ca m-am prins, predarea personala e problema.

Nu aveti rude, prieteni, colegi forumisti in Buc.?

Link spre comentariu

Daca ați reuși sa convingeți un curier sa vina până la apartamentul dvs sa ridice un colet (cea ce e obligat, in fișa postului este specificat curierul ridica/preda coletul la/de la usa clientului+ asteapta 5 min pana destinatarul verifica continutul coletului). Eu am lucrat in curierat si așa se proceda acum 10 ani. Înțeleg ca problemele de sănătate (sunt in aceasi situatie si eu) ne împiedică sa umblam dupa cutii, sa facem colete, sa le ridicam si sa le transportam la posta etc. 

Dar daca se poate, totuși, as fi interesat de cataloage. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cmariuss a spus:

Pot face plata si in avans. In cont bancar, sau prin mandat postal. Numai sa imi spuneti suma. Bineinteles daca nu e derenjul prea mare sa le trimiteti. Am mai cumparat de la dvs in trecut tranzistori si diode.

Pare ca mi te-ai adresat. E volum mare, doresti ceva anume?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări