zvonacfirst Postat August 13, 2023 Partajează Postat August 13, 2023 Acum 1 minut, spik a spus: Le doresc eu... Ok. Poti sa vii sa le iei saptamana viitoare, de luni pana miercuri, dupa ora 18.00. Continuam in privat. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Deoarece @spik nu a mai dat niciun semn de viata, reinnoiesc oferta. Daca cineva doreste aceste CD/DVD-uri cu filme si seriale, nu trebuie decat sa vina sa le ridice pana vineri seara. Link spre comentariu
leo177 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Acum 7 ore, zvonacfirst a spus: Deoarece @spik nu a mai dat niciun semn de viata, reinnoiesc oferta. Daca cineva doreste aceste CD/DVD-uri cu filme si seriale, nu trebuie decat sa vina sa le ridice pana vineri seara. Prin posta le trimiti ? Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Prin curier da, prin posta nu. Cu plata in avans a exleditiei de catre primitor. Link spre comentariu
spik Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Acum 8 ore, zvonacfirst a spus: Deoarece @spik nu a mai dat niciun semn de viata, reinnoiesc oferta. Daca cineva doreste aceste CD/DVD-uri cu filme si seriale, nu trebuie decat sa vina sa le ridice pana vineri seara. Eu v am trimis un mesaj personal cu nr meu de telefon sa stabilim detaliile, darnu ati raspuns. Nu e bai acum. Sa le primeasca @ leo 177 Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 @spik, acesta este mesajul dvs de duminica la 13:33: Salutare, Unde trebuie sa vin pt a prelua donatia? Multumesc. 0736 xxx xxx Iar aceste este raspunsul meu tot de duminica la 14:09 pe care afirmati ca nu l-ati primit: Pe Waze -> Aledxxx Oxxxgxa xx Dar nu azi. 0731xxxxxx Cu ce am gresit eu? Link spre comentariu
spik Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Pfui, nu am vazut nici o atentionare la mesaje primite. Ori nu am fost eu atent. Asta e, scuze pt deranjul creeat. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Din motive legate de logistica leo177 s-a retras. @spik daca mai sunteti interesat putem rezolva in seara asta. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Doar cu ridicare personală. Este un mop cu aburi de la lidl, scos functional din uz dupa o scurtă folosire. Asta inseamna mai putin de un an. Nu mai gasesc lavetele, sta in debara de cativa ani, il dau asa cum se vede in poză, dacă il dorește cineva. Valabil doar cateva zile, exista presiuni sa scap de el in modul cel mai simplu...tomberon. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 La 13.08.2023 la 12:28, zvonacfirst a spus: Donez colectie masiva de filme si seriale Din pacate niciunul dintre cei care au aplicat pentru a beneficia de donatie nu si-a finalizat intentia. Ca urmare, maine dimineata colectia de filme va ajunge la container. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 (editat) Acum 35 minute, zvonacfirst a spus: Din pacate niciunul dintre cei care au aplicat pentru a beneficia de donatie nu si-a finalizat intentia. Ca urmare, maine dimineata colectia de filme va ajunge la container. långå contaner ar fi mai ok.vine vre.un amarat m.ai scoate un ban de påine cånd doi se ceartå al treilea castigå Editat August 18, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 Eu ma gandeam la containerul de recuperare selectiva pentru plastice. Amaratul ala ce ar putea sa faca cu CD-urile? Poate ca le gasesc copii si, in joaca, umplu zona cu ele. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Acum 20 ore, doru3160 a spus: Doar cu ridicare personală. Este un mop cu aburi de la lidl, scos functional din uz dupa o scurtă folosire. Asta inseamna mai putin de un an. Nu mai gasesc lavetele, sta in debara de cativa ani, il dau asa cum se vede in poză, dacă il dorește cineva. Valabil doar cateva zile, exista presiuni sa scap de el in modul cel mai simplu...tomberon. Rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum