Shambala Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 S-au dat: aparatul de taiat diapozitive ceasul cu reglaj prin radio si lampitele led routerele/switch-urile, telefonul, telecomenzile, boxele de pc Cum ramane cu laptopul ? Marele Savant a fost primul care l-a cerut, dar aparatul nu are porturi seriale sau paralel. D-le Marele Savant, va rog confirmati sau anulati rezervarea. Daca renuntati va merge la pop_ady44. Obs. Importanta - nu fac rezervari decat pt 1-max 2 zile. Trebuie sa fac loc in camera. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 (editat) Multumesc, dar fara port paralel nativ, nu ma ajuta cu nimic! este prea nou pentru ce am eu nevoie. cu stima, emil Editat Martie 9, 2023 de Marele Savant Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 D-le pop_ady44, astept datele dvs de contact pe MP. Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Donez doua difuzoare sovietice LOMO 4A.28.000 care nu arata tocmai ok, una are membrana putin deformata iar la cealalta freaca putin bobina, cred ca se poate centra slabind inelul care fixeaza spiderul de sasiu. Transportul este gratuit pentru zonele cu acoperire a celor de la fan courier. Detalii despre ele gasiti in linck-ul urmator https://ldsound.info/4a-28-lomo/ Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Sunt interesat de difuri Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Se adauga doua unitati FDD de 5,25" si 3-4 unitati FDD de 3,5". Toate erau functionale cand le-am scos din calculatoare (pe cele de 5" acum peste 20 de ani). https://postimg.cc/Czv7yHv9 Link spre comentariu
djvas Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Unitatile fdd de 5.25 le iau eu Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 9, 2023 Partajează Postat Martie 9, 2023 Unitatile FDD de 5.25" si-au gasit un nou stapan; la fel si laptopul. Au mai ramas : - unitatile FDD de 3,5" - termostatul cu fir (functional) - detectoarele de fum - tastatura de la alarma - lampile, - bucatile din imprimante laser (mai am o cutie plina, trebuie sa dau de ea) - trei mecanici de dvd-player Mai am o cutie cu unitati CDRW si DVD/ RW, si pe aceea treabuie sa o gasesc. Cand ajung la ele le pun aici. Link spre comentariu
deneinvins Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 Mai multe instalații (ghirlande sau perdea) pentru pomul de Crăciun. Toate sînt cu becuri, cu filament. Și cîteva becuri de rezervă. Numai cu ridicare din Piatra Neamț, nu pot expedia. Link spre comentariu
Caius Calin Buta Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 As vrea eu instalațiile dacă exista o varianta de curierat. Aveți mesaj privat. Mulțumesc ! Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Donez urmatoarele: routere vechi wifi vreo 3, 4 bucati toate functionae. Cd-romuri calculator 2 bucati netestate nu stiu nimic despre ele. 2 surse 450w posibil functionale. Revin diseara cu poze sau in weekend. Link spre comentariu
marius_amp Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 (editat) ..... Editat Martie 16, 2023 de marius_amp Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Ma intereseaza pe mine sursele. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Acum 7 ore, M.Adrian a spus: Ma intereseaza pe mine sursele. Pai nu stiu cum sa fac ca deja mai vor 2 sursele alea Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Acum 46 minute, ionutz2013 a spus: Pai nu stiu cum sa fac ca deja mai vor 2 sursele alea teoretic primul venit,primul servit,dar acum e si vorba de locatie,chiar si cu bani cred ca oricine prefera,predare personala acum dv faceti cum credeti de cuviinta,eu personal as da mesaj pe postare,si imediat pe mp,si asa ar trebui sa faca oricine,pentru a evita ,,supårarile,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum