Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cap redare imprimare stereo kashtan

erwinache

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• erwinache

4

• ignotus52

3

• Cristi1988

3

• florinmar

2

Top autori în acest subiect

Este perfect,acela nu este A ci D-ul rusesc.051 este pentru Kashtan iar 041 pentru Majak 203.Te rog Ignotus53 sa imi dai un semn.Multumesc mult 

Link spre comentariu

Fac of topic .mea trecut destule magnetofoane majak kashtan ect si pot dovedi ca majak si kashtan e Acelasi cap De redare orincum imi cer scuze de necunostinta mea

Editat de florinmar
Link spre comentariu

Magnetofonul Majak are un tip de cap, 6D24-041 si are 2 rinduri de bobine legate in serie pe fiecare pista, la magnetofonul Kashtan este total diferit, 6D24-051 si are cite o bobina pe fiecare pista.

Pe vremea lui Ceausescu, un cap de Majak costa la magazinul Muzica, 175 lei, iar cel de Kashtan, il gaseai ocazional la magazinul ce avea si raion de componente electronice, de dupa posta Puisor, (un pic mai in jos inspre Unirii), magazinul fiind la parterul unui bloc, stradal.

Costa 340 lei.

Capete.jpg

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Daca cineva  mai deține un cap de redare de  kashtan cu seria 6d24.051 si vrea sa il vanda ,il rog sa ma contacteze la nr de tel 0787378841.multumesc

Link spre comentariu

Si 6D24.051 tot câte doua bobine per pista are.

Ambele magnetofoane s-au fabricat la Kiev, dar la fabrici diferite. Si chiar daca în acte aveau capete diferite, în realitate rusii au pus si ei ce-au avut la îndemâna. Pe site-ul acesta puteti admira poze si scheme si veti vedea ca s-au folosit capetele de-a valma.

Daca vreti ceva mai deosebit, cautati clasa de fabricatie/selectie superioara a capetelor (6D24.050 sau 6D24N50 pentru Kashtan/Iupiter). În mare au aceiasi parametri dar performante (caracteristica de frecventa) mai bune.

Editat de franzm
Link spre comentariu
Acum 6 ore, franzm a spus:

Si 6D24.051 tot câte doua bobine per pista are.

Ambele magnetofoane s-au fabricat la Kiev, dar la fabrici diferite. Si chiar daca în acte aveau capete diferite, în realitate rusii au pus si ei ce-au avut la îndemâna. Pe site-ul acesta puteti admira poze si scheme si veti vedea ca s-au folosit capetele de-a valma.

Daca vreti ceva mai deosebit, cautati clasa de fabricatie/selectie superioara a capetelor (6D24.050 sau 6D24N50 pentru Kashtan/Iupiter). În mare au aceiasi parametri dar performante (caracteristica de frecventa) mai bune.

Multumesc pt informatie ,,,,,daca cineva are de vanzare cap de redare cu seriile de mai sus  il rog sa ma contacteze la 0787378841 .multumesc 

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări