Carmen08 Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Buna ziua! Stau intr-o garsoniera unde am tablou cu siguranțe automate ( din alea negre) . Am chemat un electrician pentru ca imi sarea siguranta de la uscătorul de par ( are 2300w) . Acesta a zis ca este necesar sa schimbam o priza. Am schimbat priza, am schimbat si prizele de la bucatarie unde sta masina de spălat. Aseara, dupa ce am schimbat 3 prize, 3 dintre ele inca sunt dintre cele vechi. Cand masina de spalat mergea, si uscătorul dar nu la viteza maxima. A sărit siguranta. Electricianul mi-a spus ca este un contact imperfect. Exista alta varianta? De ce se intampla asta? Link spre comentariu
validae Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Dacă pe circuitul prizei în care utilizezi doi consumatori de peste 2kW, ai siguranţă de 16A e absolut normal să declanşeze când ambii funcţionează simultan.Maşina de spălat pe modul ,,încălzire apă,, are circa 2,5 - 2,7kW iar uscătorul 2,3kW. 2,7 + 2,3 = 5kW 5000W/230V=21A ! De unde rezultă că siguranţa îşi face treaba şi nu are nicio legătură cu prize defecte.Schimbaţi electricianul.... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 24, 2022 Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Schimbati pseudoelectricianul cu unul competent!! Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 24, 2022 Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Rezolvarea e sa tragi circuit separat, ceea ce de multe ori clientul nu vrea, atunci electricianul cel nou ce vrei sa faca ? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2022 Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Din Martie o fi rezolvat ceva... Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 24, 2022 Partajează Postat Septembrie 24, 2022 o fi bagat un bat de chibrit ca in tom si jery ,sau o fi legat.o cu sårmå så nu mai sara cazuri reale intålnite de mine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum