alex26 Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 https://postimg.cc/gallery/shPTfB0 Am de tăiat 3 aripioare de la acest radiator din aluminiu. Ma puteți ajuta cu un sfat ca nu am nicio idee. Sunt cele 3 din spatele porțiunii drepte a radiatorului. Va mulțumesc. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Nu stiu sa apreciez din poza distanta, dar sunt lame bomfaier care au latimea in jur de 1cmm, poate incape. Eventual ingusta la polizor, incet sa nu se infierbante.... Cate un pic. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Baga-l pe o freza. Daca erai prin arges, te ajutam eu. Link spre comentariu
alex26 Postat Martie 11, 2022 Autor Partajează Postat Martie 11, 2022 Buna ideea și cu pânza de bomfaier, ma interesez sa văd dacă găsesc cât mai îngusta, dacă nu caut pe cineva cu o freza, sau poate merge și cu un flex cu nu știu ce pânza . Link spre comentariu
asterix196803 Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Cred ca e mai buna varianta asta.....am doar unul disponibil.. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 (editat) postare greșită Editat Martie 11, 2022 de adydep Link spre comentariu
Ujio Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Exista discuri de flex pentru materiale diverse,costa putin.Se cumpara in functie de marimea flexului. Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 @alex26 prinde radiatorul intr-o menghină cu aripioarele plasate orizontal și procură 2 bucati patent cu falcile lungi și subtiri... ideal ar fi 2 bucati patent "cioc de rață"... prinzi o aripioara cu cei 2 patenți - stânga, dreapta și incepi sa flexezi atât cât permite spațiul... după 30-40 flexări aripioara se rupe... la fel și cu celelalte doua... apoi poți curăța bavurile ramase f. ușor.... Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 11, 2022 Partajează Postat Martie 11, 2022 Exista asa ceva: are deschidere cam 20x20cm si panza are 2mm maximum cu 0,5-0,6mm grosime. Link spre comentariu
alex26 Postat Martie 12, 2022 Autor Partajează Postat Martie 12, 2022 (editat) Cum spune dl flomar60 nu merge, am încercat sa le îndoi dar sunt foarte tari și am foarte puțin spațiu între aripioare, in schimb ce spune dl Mircea ma intereseaza. Așa ceva vreau sa caut și sper sa găsesc , ieri la o simpla cautare pe google, nu am găsit pânza mai îngusta de 12mm. Iar legat de discuri de flex nu știu exact cum arată ca sa știu ce sa caut, ar fi buna o poza orientativa. Editat Martie 12, 2022 de alex26 Corectare Link spre comentariu
yo3fhm Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 30 minutes ago, alex26 said: ieri la o simpla cautare pe google, nu am găsit pânza mai îngusta de 12mm. Iar legat de discuri de flex nu știu exact cum arată ca sa știu ce sa caut, ar fi buna o poza orientativa. 1) Click dreapta pe link-ul postat de Mircea si rezulta -> https://www.yalco.ro/55153-large_default/fierastrau-traforaj-stanley-fatmax-0-15-106-160-mm.jpg Copiezi denumirea fierastraului , deschizi site-ul yalco si cauti cu search. Vei gasi utilajul. 2) Discuri flex -> Deschizi Google si scrii in form-ul de cautare exact "Discuri flex .ro" (daca esti din RO si vrei sa gasesti doar site-uri cu domeniul .ro la final ). Succes la gasit ce-ti trebuie ! Cezar YO3FHM Link spre comentariu
manolo Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Cu panze de traforaj ,un exemplu https://www.hornbach.ro/shop/Panze-traforaj-manual-Heckenrose-130mm-nr-7-dinti-medii-pentru-metal-pachet-12-bucati/5017564/produs.html Link spre comentariu
daniels Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Cu o freza electrica manuala Link spre comentariu
Taraxacus Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 Cel mai simplu este cu pânza de traforaj , cu a spus Manolo, și traforaj bineînțeles. Sunt pânze care sunt răsucite spiralat nu de alea drepte și sunt f tari. Dacă nu atunci cu un fir de nichelină sau o coardă de chitară (mi sai si) întins bine pe un cadru de bomfaier, presărat praf de carborund sau daca nu ai pui nicsip cuarțos sau praf de TIX și apă si cu multă răbdare după mai multe mișcîri (rapide) reușești. Mai poți încerca o piatră abrazivă tip deget prinsă în mandrina unei mașini de găurit verticașă. Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 29, 2022 Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Zgariate la baza si apoi aplicata tehnica lui @flomar60 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum