delde Postat Martie 17, 2022 Autor Partajează Postat Martie 17, 2022 32 minutes ago, Ion_Bumbu said: Domnule, ia legatura cu un strungar si discuta cu el, eu cred ca dumneata nu intelegi ce este prelucrarea intre virfuri, asta este! I Sper ca acuma intelegeti despre ce este vorba si cum se prelucreaza in interior intre virfuri. P.S. Is doar 2 virfuri, unu fix si unu rotativ. 3 hours ago, delde said: Draga coleg, toate prelucrarile pe care vreau sa le fac la acele ghiare sunt pe interior si trebuie sa fie perfect centrate fata de exterior. Cum sa prelucrezi la interior intre varfuri???? Cum sa prinzi centrat 8ghiare in 3 bacuri???? in 3 bacuri am vrut sa spun Astea sunt cele doua ghiare cu 8 brate pe care le am de modificat la strung. Unde vezi dumneata ax ? ghiarele au fost depresate de pe ax si se prelucreaza ca atare Link spre comentariu
draku Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 (editat) se poate folosi si un universal cu 3 bacuri autoconcentrice, "normal" adica se face un dorn pe dimensiunea gaurii ghearei, cu filet la un capat si in care se prinde gheara cu piulita. se pune conul rotativ pentru sprijin si apoi se poate prelucra usor pentru alezajul de la centru se poate trepana direct pe dorn, cu atentie... eu asa as incerca sa rezolv.... PS @delde, ar fi bine sa completezi locatia la profil, poate asa s-ar gasi mai usor cineva care sa te ajute Editat Martie 17, 2022 de draku Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 (editat) 3 hours ago, delde said: in 3 bacuri am vrut sa spun Astea sunt cele doua ghiare cu 8 brate pe care le am de modificat la strung. Unde vezi dumneata ax ? ghiarele au fost depresate de pe ax si se prelucreaza ca atare Domnule, mergeti cu ele la un strungar si vi le face, nu va legati de universalul cu 4 bacuri independente, pe linga ce a spus colegul acolo sint niste gauri de surub, 4 bucati, se face o flansa si se prind in flansa, se poate prinde pe o plansaiba, se poate face o "penseta" dintr-o teava, sint N moduri de lucru in care se poate aborda problema nu neaparat doar cum ati vazut dumneavoastra in foto si sa restrictionati doar intr-un mod lucrarea. Aici apare colivia si arborele: Editat Martie 17, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
delde Postat Martie 17, 2022 Autor Partajează Postat Martie 17, 2022 Intrebarea este: stiti voi un atelier de strungarie in sect 4 ? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 24 minutes ago, delde said: Intrebarea este: stiti voi un atelier de strungarie in sect 4 ? https://www.paginiaurii.ro/firmy/Sector+4,+BUCUREŞTI/q_strungărie/1/ Link spre comentariu
delde Postat Martie 18, 2022 Autor Partajează Postat Martie 18, 2022 Am vorbit cu patru strungari; unul n-are chef ,altul n-are timp, unul n-are strung mare, altul n-are cutite , etc. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 18, 2022 Partajează Postat Martie 18, 2022 (editat) N-are strung mare pentru a prinde un rotor de alternator...ala poate-i ceasornicar, n-are cutite= n-are chef sa ce complice cu o lucrare neeficienta economic din prisma lui mai ales daca i-ati cerut ceva mai specific, de aia am insistat sa-i lasati pe meseriasi sa hotarasca ei ce si cum nu sa le impuneti ceva, din pacate degeaba...asta-i lumea in care traim. Din pacate cam asta este tendinta actuala, eu sint prea departe sa va ajut... Editat Martie 18, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum