radue Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Vreau sa sti cum o sa il folosesti. Adica vrei sa-l folosesti fullrange ? Daca da sa sti ca nu este capabil sa scoata si bas. Ma gandesc ca il vrei pe post de satelit, nu ? Link spre comentariu
WOOFERS Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Da,pe post de satelit! Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Incinta de 30 L, cu fata din material de 1.8 cm si 2 gauri cu diametru de 5 cm, asa acordezi incinta la aproximativ 85 Hz. Poate ti se pare mare, dar sa sti, ca sa-ti faci o idee, ai un grafic ca cel din attachement. Link spre comentariu
WOOFERS Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Multumesc pentru simulare.Graficul nu arata asa bine,ma refer la groapa aceea care apare in zona 100-200hz. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Stiu, acel lucru se datoreaza Qts-ului foarte scazut. :smt006 Daca era undeva peste 0.27 era alta poveste. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 va trebui sa experimentezi.ASa cum e ma tem ca va suna ca un butoi cu acea cocoasa.In orice caz bas nu vei scoate. Link spre comentariu
WOOFERS Postat Decembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2007 Salut!Tocmai mi-am cumparat(pana la urma) doua difuzoare beyma 122nd(au sosit azi).O sa va zic si voua cum suna pana la urma aceste difuzoare de medii. Link spre comentariu
WOOFERS Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Discutiile anterioare in care am descris cum suna beyma 122nd au fost sterse(nu de catre mine,ci de cei care au schimbat look-ul forumului in sine),deci nu am sa mai repet ce am zis acum o luna(aproximativ)!Daca doriti sa aflati trageti cu ochiul la forumul vecin(poweraudio) unde au ramas discutiile!Ce vreau acum este sa i-mi recomandati un amplificator pentru acesti sateliti!Difuzoarele au 200watts AES si sunt pe 8ohmi!Satelitii ii voi folosi de la 100hz in sus(aproximativ),deci nu va intra bass in ei si nici in amplificator!PS:Amplificatorul sa fie stereo! Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Userii sunt cam aceiasi asa ca fie raspund aici, fie dincolo raspunsruile ar fi aceleasi :rolleyes: Link spre comentariu
WOOFERS Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 OK,Radue!M-am prins de faza de mai de mult,dar am zis ca mai sunt si altii care nu intra pe amandoua forumurile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum